Parship of Lexa: welke datingsite moet je kiezen

Het kiezen van de geschikte datingsite kan erg lastig zijn. Er zijn tegenwoordig immers zo veel verschillende sites te vinden waar je op kan daten.

Twee populaire sites die mensen voor dating gebruiken, zijn Parship en Lexa. Veel van onze bezoekers raden deze sites ook aan. Maar zo komt de vraag naar boven: kies ik voor Parship of Lexa?

In dit artikel gaan we wat dieper in op Parship en Lexa, en behandelen we de verschillende tussen de gratis datingsite. Op die manier kan je hopelijk een keuze maken. Zo weet je of Parship of Lexa beter bij je wensen past.

Parship of Lexa kiezen

Beide datingsites richten zich op dezelfde doelgroep: algemene singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of date. En dat doen ze beide met veel succes. Ze behoren tot de grootste en beste datingsites in Nederland. Niet enkel kan je via de website daten, ook de dating app is erg in trek bij bezoekers.

Er zijn dus veel overeenkomsten tussen de sites. Daarom kan het lastig zijn om te bepalen welke datingsite nou beter bij je past, Parship of Lexa, Lexa of Parship.

Wat je natuurlijk kan doen, is je aanmelden voor beide sites. Dat is gewoon gratis. Op die manier kan je zelf uitvogelen welke datingsite beter bij je wensen past. Of lees verder, en dan zal je meer leren over de verschillen tussen de sites.

Meer over Parship

Parship.nl dating

Parship noemt zichzelf de nummer 1 datingsite voor serieuze relaties. En daar valt wat voor te zeggen.

Ben je klaar om te settelen en ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship zeker een aanrader. Zeker ook omdat het succes van de site erg hoog ligt. 1 op de 3 leden vindt via Parship een serieuze relatie. Dat zijn serieuze cijfers.

Dat heeft voor een groot deel te maken met het unieke persoonlijkheidsrapport dat Parship ontwikkeld. Via een uitgebreid vragensysteem wordt er een compleet profiel van je geschetst. Vervolgens kan Parship singles vinden die aan je wensen voldoen, omdat ze daar ook zo’n goed profiel van hebben door de vragenlijst.

Omdat je een relatief uitgebreide vragenlijst moet invullen, weet je ook bijna zeker dat andere singles op de site ook serieus zijn.

Een account aanmaken op Parship is gratis, en is zeker aan te raden als je op zoek bent naar een serieuze relatie.

Bekijk ook: Onze Parship review.

Meer over Lexa

Lexa .nl

Lexa is die andere populaire datingsite, die ook zeker meestrijdt om titel voor beste datingsite.

Waar Parship een duidelijke focus heeft op een serieuze relatie, heeft Lexa een focus op singles in jouw buurt.

Dat betekent niet dat je geen serieuze relatie via Lexa kan krijgen, zeker niet. Maar in eerste instantie is dat niet het doel van de site. Misschien ben je wel helemaal niet op zoek naar iets serieus, maar wil je juist gewoon ‘proberen’ in de datingwereld. In dat geval kan Lexa de geschikte keuze voor jou zijn.

Zo hoef je niet een uitgebreide persoonlijkheidstest te maken zoals op Parship. Wel kan je je profiel zelf erg uitgebreid maken. En kan je bijvoorbeeld ook gebruik maken van een zeer uitgebreide zoekfunctie.

Verder staat Lexa bekend om de Lexa Events. Zo ontmoet je niet enkel singles via de site of app, maar kan je ook in het echte leven de singles ontmoeten die je anders misschien niet tegen zou komen.

Een account aanmaken bij Lexa is ook gratis. Als dit een geschikte datingsite voor je is, is het zeker aan te raden om hier een account aan te maken.

Bekijk ook: Onze Lexa review.

Verdere verschillen tussen de twee

Een ander verschil tussen Parship en Lexa, is dat ze misschien net een andere doelgroep aanspreken.

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er veel doelgroepen waar sites zich op focussen. Denk aan hoger opgeleiden, dating voor homo’s of sexdating.

Bij Parship en Lexa is die doelgroep algemeen, dus eigenlijk alles en iedereen.

Maar als je naar de leeftijden kijkt, zie je wel dat Parship vooral mensen trekt die 30 jaar of ouder zijn. Het grootste deel van de leden zit tussen de 30 en 55 jaar.

Lexa is een datingsite die zich wat meer richt op de moderne generatie, die net wat jonger is. Zo zal je bij Lexa ook voldoende singles die net onder de 30 zitten aantreffen.

Dat komt natuurlijk ook door de boodschap die beide sites uitdragen. Waar Parship er is voor de serieuze relatie (en waarschijnlijk iets oudere mensen), is Lexa open voor iedereen (en dus ook de jongere generatie).

Of je Parship of Lexa moet kiezen wordt zo misschien wel wat makkelijker. Het ligt natuurlijk uiteindelijk helemaal aan jezelf wat je zoekt.

Meer opties dan Parship of Lexa

Natuurlijk zijn er ook nog meer opties buiten Parship of Lexa. Maar omdat je op deze pagina terecht bent gekomen, heb je waarschijnlijk wel een voorkeur voor een soort site.

Naast de overweging tussen Parship of Lexa, kan je misschien ook nog kijken naar Relatieplanet. Een andere populaire keuze onder mensen, gezien het al jaren op rij de titel beste en populairste datingsite krijgt (of toe-eigent).

Voordeel van Relatieplanet, is dat je een betaald abonnement voor een voordeliger tarief kan krijgen.

Ook op Relatieplanet kan je je wel gewoon gratis inschrijven.

Of bekijk het artikel over Relatieplanet of Lexa.

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie