Tinder My Move: de nieuwste functie in ontwikkeling

Wil je als vrouw meer controle hebben over jouw Tinder door zelf het eerste contact te leggen met een nieuwe match? Tinder is een nieuwe optie aan het testen voor de app: Tinder My Move.

Met deze nieuwe functie hebben vrouwen meer controle over de gesprekken. Maar wat is Tinder My Move precies, wat zijn de voordelen ervan voor vrouwen en welke gevolgen heeft dit voor mannen die op de app zitten? Dat lees je hier!

Wat is Tinder My Move?

Tinder My Move is een nieuwe functie die vrouwen in hun instellingen kunnen kiezen. Deze functie zorgt ervoor dat een vrouw het gesprek kan starten met een mannelijke match. Een instelling als Tinder My Move moet ervoor zorgen dat mannen niet het eerste bericht kunnen sturen zodra zij gematcht zijn met een vrouw. De vrouw is dus volledig in controle. Tinder speelde al langer met het idee om een dergelijke functie te ontwikkelen om zo vrouwen meer controle te geven over de gesprekken met hun matches.

Dit zijn de voordelen van Tinder My Move

Met deze nieuwe functie van Tinder ben je als vrouw verzekerd van een controle waarmee jij bepaalt met welke man je wilt chatten. Tinder My Move brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Vrouwen krijgen meer informatie en controle over hun matches en gesprekken op Tinder;
  • Met Tinder My Move wordt ongewenst gedrag voorkomen;
  • Je bepaalt zelf of de functie aan of uit staat. Je hebt de mogelijkheid om dit zelf in of uit te schakelen.

De nieuwste functie is de afgelopen tijd uitvoerig getest, onder andere bij de Indiase versie van de app. De succesvolle verhalen zorgen ervoor dat de functie naar alle waarschijnlijkheid wereldwijd zal worden ingezet. Normaalgesproken hebben na een match beide partijen de mogelijkheid om een bericht te sturen. Met Tinder My Move is dat dus verleden tijd.  Als de vrouw de functie aan heeft staan kan ze zelf bepalen of ze met een match in gesprek gaat.  De man kan het eerste bericht niet sturen.

Wanneer kun je Tinder My Move gaan gebruiken?

Het is nog niet bekend wanneer de functie overal ter wereld gebruikt zal kunnen worden.  Wel is bekend dat Tinder met deze optie vrouwen de empowerment wil geven om op deze manier controle te krijgen over hun gesprekken en zo hun ervaringen op Tinder te verbeteren. De kans dat de functie binnenkort beschikbaar komt, is groot.  Zo kun je als vrouw op een betere manier gebruik maken van Tinder, omdat je zelf kunt kiezen met wie je het gesprek aangaat.

4/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie