Sugar Dating Apps Nederland

Op zoek naar een goede dating app of datingsite voor sugar dating in Nederland? In dit artikel vind je van alles over sugar dating, wat het precies is, en waar je eventueel terecht kan als dit je interessant lijkt.

Wil je graag wat meer geld verdienen dan dat je nu doet met je werk? Zit je krap en houd je weinig geld aan het einde van de maand over om mooie spullen te kopen of te doen wat je wil? Veel mensen zijn op zoek naar een bijbaan waarbij ze eenvoudig extra geld kunnen verdienen. Het idee van een sugar daddy is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten en wordt steeds populairder in Nederland. In ruil voor gezelschap of intiem contact krijg je geld, spullen en reisjes cadeau van een zogenoemde sugar daddy.

Nieuwsgierig naar dit fenomeen en wil je het graag een keer zelf proberen? Dan zijn er diverse dating apps waar je op zoek kunt gaan naar een sugar daddy. Hieronder leggen we verder uit wat een sugar daddy is en hoe een sugar arrangement eruit kan zien. Verder geven we je een uitgebreide review van onze top 3 dating apps voor sugar daddies! 

Beste sugar dating sites

Zou je wel wat extra geld kunnen gebruiken en ben je nieuwsgierig geworden naar een sugar daddy arrangement? Je kunt eenvoudig een sugar daddy vinden op een van de volgende dating apps en beste sugar daddy sites! Hierbij onze top 3: 

1. Rich Meet Beautiful

Ben je op zoek naar een sugar daddy die jouw leven net wat leuker kan maken? In het echte leven is het best lastig om een sugar daddy te vinden. Veel mensen zijn er namelijk niet erg open over en er heerst soms nog een taboe op het sugardating. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat dating apps te vinden die zich specifiek richten op sugar daddies en sugar baby’s. Een voorbeeld hiervan is de datingsite Rich Meet Beautiful. Je kunt je eenvoudig aanmelden op de website.

Op deze website vinden sugar daddies en sugar babies elkaar en op zoek gaan naar het perfecte suikerarrangement. Je kunt RichMeetBeautiful gratis gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor een betaald Premium abonnement. Met dit betaalde lidmaatschap kun je gebruik maken van alle mogelijk functies van de app, waardoor het nog makkelijker zal worden om de perfecte sugar daddy te vinden.

2. Suikerarrangement

In de Verenigde Staten bestaan er al een langere tijd meerdere datingsites voor sugar dating. Op deze sites en apps kun je eenvoudig op zoek gaan naar een sugar daddy Nederland. Met een sugar daddy maak je je leven net wat leuker en luxer. Ga samen met je sugar daddy uiteten of op reis in ruil voor mooie spullen. Gelukkig is er tegenwoordig ook een Nederlandse datingsites voor sugardating, genaamd Suikerarrangement.

De dating app heeft veel profielen, waardoor je zeer eenvoudig een sugardaddy zult vinden. Je kunt de app gratis gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor een betaald lidmaatschap. Met dit abonnement kun je namelijk gebruiken maken van de unieke functies en features die de app aanbiedt. Suikerarrangement stelt namelijk zelf matches samen. Hierdoor wordt het nog makkelijker om jouw perfecte sugardaddy te vinden! 

3. Seek For Sugar

seek for sugar datingsite

Houd je aan het einde van de maand geen geld over om die ene mooie tas te kopen of dat ene concert bij te wonen? Met een simpel bijbaantje kun je vaak niet van een luxe levensstijl genieten. Heb je zin om optimaal van het leven te genieten, kies dan voor een sugar arrangement met een rijke succesvolle sugar daddy die je jou meenemnt naar de beste restaurants en luxe bestemmingen. Maar waar vind je nu zo’n sugardaddy?

Seek for Sugar is een dating app die zich specifiek richt op sugar daddies en sugar babies. Download de app en maak een profiel aan op de Seek For Sugar app. Bekijk de profielen van sugar daddies en start een chatgesprek met die ene leuke man. Je kunt elkaar ontspannen leren kennen in de online chat van de dating app. Je kunt de Seek For Sugar app gratis gebruiken. Kies voor een Gold Membership om gebruik te maken van alle features van de app.

Wat is een sugar daddy?

Het begrip sugar daddy is in Nederland nog niet heel bekend, maar zeker in de Verenigde Staten is het al langer een bekend begrip. Er zijn veel jonge vrouwen en mannen die een overeenkomst aangaan met een sugar daddy om zo wat extra geld te verdienen. In Amerika zijn er dan ook diverse dating apps waar je specifiek op zoek kunt gaan naar een sugar daddy. Een sugar daddy wordt ook wel een suikeroom genoemd. De jonge vrouw of man die de overeenkomst aangaat wordt ook wel een sugar baby genoemd. De overeenkomst is vrij simpel. Een oudere vaak succesvolle en rijke man wil graag tijd doorbrengen met een aantrekkelijke jonge vrouw. Deze jonge vrijgezelle vrouw kan wel wat extra geld gebruiken naast het studeren om mooie spullen te kopen of om op vakantie te kunnen. 

Hoe werkt een sugar arrangement?

De overeenkomst tussen een sugar daddy en een sugar baby wordt ook wel een sugar arrangement genoemd. Je gaat namelijk een soort overeenkomst met elkaar aan. Wat deze overeenkomst precies inhoudt is volledig aan jullie twee. De sugar daddy is vaak op zoek naar een knappe jonge vrouw om hem gezelschap te houden. Dit kan gaan om een gezellig etentje in een chique restaurant, een duur reisje naar het buitenland of een overnachting in een hotel. Een sugar arrangement kan gaan om gezelschap, maar het kan ook gaan om intiem contact. Seks is natuurlijk geen verplicht onderdeel van een sugar arrangement, maar dit is volledig aan de twee personen in de overeenkomst om dit te bepalen. In ruil voor het gezelschap of intiem contact krijgt de sugar baby geld, spullen, etentjes of reisjes cadeau van de sugar daddy. Overleg samen over een mooie overeenkomst en het is een echte win-win situatie voor jullie beiden! 

Spreek je verwachtingen goed uit en maak duidelijke afspraken

Als het gaat om sugar dating is het erg belangrijk om heel duidelijk te zijn over je verwachtingen, zowel als sugarbaby en als sugar daddy. Het is belangrijk dat beide partijen iets uit de relatie halen. Wat dit suikerarrangement precies inhoudt, verschilt per koppel. Een sugar baby kiest enkel voor het gezelschap houden van haar sugar daddy tijdens een diner of tijdens een reisje naar het buitenland. Een andere sugar baby trekt de grens bij een zoen en anderen zullen ook overgaan op seksuele daden. Daarnaast moet je als sugar daddy ook goed bespreken wat je in ruil voor dit gezelschap of intieme daden kan geven. Wat heb je te bieden aan de sugar baby? Geld, spullen, etentjes of dure reisjes. Zoals al eerder aangegeven is het erg belangrijk om goed je verwachtingen uit te spreken voordat je met elkaar gaat afspreken. Datingsites voor sugardating zijn hiervoor perfect. Je kunt namelijk al op je datingprofiel vermelden wat je precies te bieden hebt. Hierdoor zullen enkel sugardaddy’s reageren die naar dezelfde soort relatie zoeken.

Verschillende soorten sugar daddy en sugar baby relaties

Sugardaddy’s zijn over het algemeen rijke en succesvolle mannen. Geld is dan ook vaak geen enkel probleem. Heb je een mooie overeenkomst met een rijke sugar daddy, dan zul je je niet langer zorgen hoeven maken over je studieschuld of hypotheek. Je kunt namelijk alles kopen wat je wil. Een goede sugardaddy zal je overladen met dure cadeaus, mooie merkkleding en spontane reisjes naar het buitenland. Wat je precies van een sugar daddy kunt verwachten is afhankelijk van je eigen grens. Bij veel sugardaddy’s gaat het vaak om seksueel contact. Gaat dit te ver voor jou of voel je je er niet comfortabel bij, dus moet je dit zeker niet doen. Op de sugar dating sites zijn ook sugardaddy’s te vinden die je financieel willen steunen zonder dat ze hier seksueel contact voor terug verwachten. Soms willen sugardaddy’s gewoon graag gezien worden in een restaurant of op een reisje met een mooie jonge vrouw aan hun arm. Anders sugardaddy’s zijn op zoek naar goede gesprekken en emotionele steun, omdat ze zich bijvoorbeeld alleen voelen. Zolang je goed aangeeft wat je wil, is eigenlijk alles mogelijk als het gaat om sugar dating! 

Sugar mommy’s

Naast sugar daddy’s zijn er natuurlijk ook sugar mommy’s. Dit zijn oudere rijke succesvolle vrouwen die op zoek zijn naar jongere mensen die sugar baby worden. Ben je als jonge man op zoek naar een een suikerarrangement met een sugar mommy, dan kun je ook zeker gebruik maken van bovengenoemde dating apps als sugar mommy app. Helaas zijn de sugar mommy’s op deze datingsites nog flink in de minderheid. Toch kan je ook proberen om via zo’n site een sugar mommy te vinden. Vaak willen sugar mommy’s gezien worden met een aantrekkelijke jongeman aan hun arm wanneer ze uit eten gaan of op de rode loper staan. 

Sugar dating is meer dan daten om het geld 

Het daten van een sugar daddy lijkt voor veel mensen erg platonisch en je kan als sugar baby dan ook gezien worden als een golddigger. Toch is sugardating meer dan alleen daten voor geld. Het is zeker vaak de hoofdreden waarom mensen zich aanmelden als een sugarbaby, maar je kunt er ook meer van leren. Door een relatie aan te gaan met een sugardaddy, zal je waarschijnlijk dingen ervaren die je zelf nooit had kunnen doen. Denk aan overnachten in luxe hotels, eten in chique restaurants en reizen naar verre landen. Daarnaast kunnen oudere succesvolle mensen je veel leren. Ze zijn namelijk niet zomaar rijk geworden. Ze bezitten zaken kennis en informatie waar je veel van kunt leren. Wellicht heeft je sugardaddy goede connecties en netwerken waardoor je je carrière ook naar een hoger niveau kan tillen. 


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie