Speeddaten: Wat, Waar en Hoe?

Speeddaten is een heerlijke activiteit om in jouw vrije weekenden in te plannen om zo andere singles te ontmoeten. Dit kan zowel online als offline en er zijn een hele hoop mogelijkheden. Zo kan je per regio of grote stad gaan speeddaten, en online gebeurt dit vaak per doelgroep.

Zo heb je online speeddaten voor 50 plussers, hoger opgeleiden, vriendschappen maar ook voor singles op zoek naar een duurzame relatie. Ontdek hieronder direct de mogelijkheden van speeddaten en kijk of deze avontuurlijke wereld wat voor je is!

Wat is Speeddaten?

Speeddaten is een manier van anderen leren kennen op een hele snelle en korte manier. Het idee hierachter is dat je zo geen tijd hebt om ongemakkelijke stiltes te laten vallen en je direct uitgedaagd wordt om in korte tijd iemand te leren kennen.

online speeddaten

Het is een steeds meer sociaal geaccepteerde manier van daten om veel verschillende mensen met variërende voorkeuren te leren kennen in relatief korte periode. Vaak zijn speeddating events offline en zitten bijvoorbeeld alle vrouwen aan een tafel. Na een korte tijd, zoals 2 of 5 minuten, gaat een harde zoemer en switchen alle mannen van tafel.

Via de gegeven matchkaarten kan je vervolgens aangeven of je de match leuk vond en of je hem/haar vaker wilt ontmoeten! Het is vaak nog een hele uitdaging om er goed in te worden, en zo zijn er verschillende vraagtechnieken en tips ontstaan. Onze enige tip: gewoon doen, zo vaak mogelijk!

Online Speeddaten

Voor online speeddaten zijn ook een hele hoop websites opgezet. Naast dat je op deze websites kan inschrijven voor offline georganiseerde speeddate evenementen, kan je ook kijken of het online speed daten wat voor je is.

Dit is uiteraard veel meer in je eigen tijd, en geeft je vrijwel dezelfde opties. Ook kan het vanuit het comfort van je eigen bank! Voor meer informatie over online speeddaten, kan je kijken naar onze datingsites die dit faciliteren, of in het kopje hieronder.

Waar kan ik Speed daten per Regio?

Een groot deel van de speeddates verloopt via Speeddaten.nl, wat zowel offline als online speeddates organiseert. Zo kan je op hun website kijken en direct een kaartje kopen om zo binnenkort een speeddate evenement bij te wonen. Deze kaartjes zijn beschikbaar in verschillende grote steden dus bekijk het gerust!

speeddaten nederland

Surf direct door naar Speeddaten.nl en ga je avontuur aan! Zoals eerder gezegd, gewoon doen en op je af laten komen.

Speeddaten in Amsterdam

De bovenstaande speeddatingsite doet dus ook de organisatie van korte ontmoetingssessies in Amsterdam. Dit kan in heel Amsterdam zijn maar is met name in grote ruimtes en voor een beperkte groep aantal singles.

  • Gemiddelde Ticketprijzen: € 27,50

Speeddaten in Utrecht

In Utrecht heb je goed de toegang om je leukste date mee te nemen naar een stapavond of zelfs uiteten. Ga hier heen voor een plezierige avond waarbij je ook veel van de stad mee krijgt! Een knooppunt van Nederland waar vele singles op af komen. Bekijk Speeddaten.nl voor nieuwe events binnenkort!

Speeddaten in Rotterdam

Rotterdam organiseert de meeste speeddatings in hun Stadsbrasserie. Hierbij ontmoet je zo 15 tot 20 andere singles met 4 minuten per gesprek. De heren rouleren per tafel en je krijgt een hapje en een drankje!

  • Reguliere tickets: € 27,50

Speed daten in Eindhoven

Hier organiseert Speeddaten.nl minder vaak evenementen maar de doelgroepen blijven hetzelfde. Zo is de locatie goed toegankelijk en ontmoet je ook redelijk wat singles. Bekijk het direct!

Speeddaten in Den Haag

Den Haag biedt verder ook nog een hele hoop speeddate avonturen waarbij je allerlei soorten singles kan ontmoeten. Deze evenementen worden regelmatig aangeboden met een verschil in doelgroep. Namelijk:

  • Speeddates 20 – 35 jarige singles
  • 30 – 45 jaar oud
  • En richting 50plus dating met 40 – 55 jaar
  • Ticketprijzen: € 27,50

Videobellen, Online Daten & Speeddaten

Op afstand, vanaf je mobiel, snel en kort bellen met de leukste singles! Het kan! Online speed daten is een opkomende rage waarbij je online daten een net iets andere wending geeft. Zo ontmoet je singles via camera, dus face-to-face, in de regio die jij hebt opgegeven.

videobellen speeddaten

Hoe werkt het?

Dit kan via je telefoon of computer en is op basis van je leeftijd, regio en doelgroep. Het is een ontzettend leuke manier om contact te leggen en biedt de kans op liefde op het eerste gezicht. Na elke online videobel of chatsessie bepaal jij of het vanaf jouw kant aan of uit gaat en of het een match is of niet. Als jullie allebei jullie interesse verkondigen, komt elkaars informatie op de mail en kan je in het echt afspreken!

Het ligt natuurlijk aan de datingsite waarop jij aan het online speeddaten bent, maar vaak is het enorm simpel om online te speeddaten. Tegenwoordig hebben datingsites als Parship, Lexa, 50plusmatch en e-Matching al datingapps geïntroduceerd die videobellen ondersteunen. Via sites die voor online speeddaten gemaakt zijn kan je dit ook makkelijk ervaren!

Speeddaten per Doelgroep

De categorieën voor speed daten lopen nogal uiteen. Waar je bij online datingsites goed kan filteren, wordt dit bij speeddating vaak van tevoren gedaan.

Zo wordt hier een selectie gemaakt van leeftijden met een eerlijke verdeling mannen en vrouwen. Op deze manier date je alleen mensen in dezelfde leeftijdsgroep en met dezelfde voorkeuren en intenties, wel zo fijn!

De leeftijdsgroepen die bij Speeddaten.nl met name in acht worden genomen zijn:

  • 20-35 jaar
  • 30-45 jaar
  • 40-55 jaar
  • 50-65 jaar

Zo heb je dus een evenement voor elk persoon. Mocht je nou op zoek zijn naar iets heel anders? Kijk dan in ons datingsite aanbod, of ga naar de vergelijker, en je vindt zonder twijfel een datingsite die bij je past! Wellicht zal deze datingsite ook nog wel eens een speeddating service opzetten.

Speeddaten 50 plus

Zoals je ziet is speeddaten dus ook mogelijk voor oudere leeftijden zoals 50 plussers. 50 plus dating is sowieso al erg opkomend, en er zijn nu ook evenementen voor deze doelgroep te vinden. Mocht je nou willen speeddaten via een échte datingsite? Bekijk dan nu 50plusmatch om online te beginnen:

Speeddaten hoger opgeleiden

Een andere mogelijke doelgroep is die voor hoger opgeleiden. Om te speed daten met hoger opgeleiden, zowel online als offline. Dan zijn hier ook een hoop mogelijkheden voor. Uiteraard kan dit bij de hiervoor genoemde sites, maar ook bij een datingsite voor hoger opgeleiden. e-Matching heeft namelijk de gereedschappen om jou te voorzien van een echte speeddate sessie, of om online te beginnen!

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie