Lexa Boost: alles over de extra functie van Lexa

Lexa is een van de meest bekende en ook meest gebruikte datingsites van dit moment. Samen met websites als Relatieplanet en Parship is Lexa een goede optie voor jou als single. Via deze website kun je leuke berichten sturen naar potentiële matches en zo een leuke nieuwe liefde leren kennen. Net als bij heel veel andere datingsites kun je ook bij Lexa gebruik maken van een aantal extra functies, waaronder de Lexa Boost. Maar wat is de Lexa Boost, wat kun je ermee en wat kost dit? Alle informatie over deze functie lees je hier!

Meer over de Lexa Boost

Wat is de Lexa Boost? Dit is een extra functie die je als gebruiker kunt toepassen om zo extra op te vallen voor anderen. Je boost als het ware jouw profiel, zodat meer mensen deze te zien krijgen. Zo heb je dus meer kans op het krijgen van nieuwe contacten. Je kunt een nog zo perfect profiel hebben en een leuke foto; maar als je slecht vindbaar bent, kom je alsnog niet goed in de zoekresultaten van Lexa terecht. Dit kun je met de Lexa Boost veranderen. Jouw Lexa profiel komt even goed in de schijnwerpers; niemand kan meer om je heen!

Je wordt een stuk beter gevonden dankzij Lexa Boost en dat betekent dat je een stukje voorrang hebt op je concurrenten die ook op de website zitten. Waar kan een Lexa Boost toe leiden? Je kunt in de eerste plaats merken dat je meer bezoekers op je profiel hebt. Daarnaast kun je ook sneller flirts krijgen of wordt je vaker toegevoegd aan de favorietenlijst van anderen. Het grootste doel van de Lexa Boost is het ontvangen van berichten waardoor je nieuwe contacten legt en mogelijk zelfs een leuke date regelt.

De werking van Lexa Boost

Hoe werkt Lexa Boost? Zodra je deze functie hebt geactiveerd sta je bovenaan de lijst met populaire singles. Deze lijst is voor iedereen toegankelijk en dus is de kans groot dat jij een stuk beter gevonden wordt.  De Boost duurt een aantal uur; in deze tijd ontdek je hoeveel keer jouw profiel bekeken is en hoeveel berichten je krijgt. Na een aantal uur wordt de Boost weer gedeactiveerd.

Losse boost of een pakket

Een Lexa Boost is niet gratis; je betaalt ervoor om tijdelijk op de lijst van populairste singles te staan. Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden. Zo kun je een losse boost kopen die je één keer kunt gebruiken. Daarnaast kun je ook een pakket aanschaffen met meerdere boosts. Het voordeel hiervan is dat de prijs van het pakket omlaag gaat naarmate je meerdere boosts koopt. Hoe koop je de boost? Je kunt via Lexa eenvoudig de knop Boost ontdekken. Als je hierop klikt kom je direct op de pagina van de Lexa Boost. De grootste voordelen van Lexa Boost?

  • Zelf weten wanneer je ze gebruikt na betaling;
  • Je profiel staat meerdere uren in de lijst van populairste singles
  • Meer bezoeken op je pagina, meer flirts en meer berichten

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie