Lexa Badge: alles over de extra functie van Lexa

Ben je lid van Lexa? Dan heb je je waarschijnlijk wel eens afgevraagd hoe het komt dat sommige leden een Lexa Badge hebben. Wat betekent het als je deze badge hebt, hoe komt het dat sommige deze wel hebben en anderen niet en wat heb je aan de Lexa Badge? Lexa heeft deze  functie een aantal jaar geleden geïntroduceerd om zo gebruikers te onderscheiden op basis van bepaalde eigenschappen. Hier lees jij alles over de Lexa Badge en of jij deze ook kunt krijgen.

Wat is de Lexa Badge?

De Lexa Badge is als het ware een manier om het kaf van het koren te scheiden. Als vrouw kun jij gebruik maken van de badge om te zien welke man zich als een echte gentleman gedraagt op de site. Hoe werkt het? De Lexa Badge is verkrijgbaar voor mannen die zich goed gedragen. Als man moet je aan een aantal eisen voldoen om deze badge te krijgen.

De vrouw kan bij het bekijken van het profiel van een man zien of hij een badge heeft. Aan de hand van deze badge kan een vrouw zien of ze te maken heeft met een goede en betrouwbare man. Als vrouw weet je direct dat een man met een Lexa Badge het daten serieus neemt en de vrouwen met respect behandeld.

Wanneer krijg je een Lexa Badge?

Vrouwen gedragen zich over het algemeen goed op datingsites, en dat betekent dan ook dat het voor hen niet nodig is om een Lexa Badge te ontvangen. Van mannen is vaker bekend dat ze de app niet serieus gebruiken. Om te laten zien dat je als man er wel serieus in staat, kun je de Lexa Badge ontvangen. Hiervoor moet je aan een paar criteria voldoen:

  • Je moet je profiel voor minimaal 70% invullen;
  • Je foto moet zijn goedgekeurd;
  • Je moet de Lexa tutorials hebben bekeken;
  • Je moet het Lexa Badge handvest hebben ondertekend.

Daarnaast hebben ook de vrouwen op Lexa een rol in het toekennen van de badge aan een man. Zo krijgen mannen het certificaat van de Lexa Badge alleen als er vrouwen zijn die de afgelopen maand positieve beoordelingen hebben achtergelaten.

Voordelen voor mannen en vrouwen

Heeft een man op Lexa de badge? Dan kun je als vrouw concluderen dat je te maken hebt met een betrouwbare man, onder andere op basis van beoordelingen van andere vrouwen die met hem gechat of zelfs gedate hebben. Als man kun je veel baat hebben bij een Lexa Badge. Je krijgt niet alleen sneller het vertrouwen van een vrouw, maar je hebt vaak ook sneller kans op berichten of flirts dan iemand zonder badge. En omdat het niet moeilijk is om de Lexa Badge te verdienen, is het zeker de moeite waard om hier achteraan te gaan.

De Lexa Badge heeft dus niet alleen voordelen voor mannen, maar ook zeker voor vrouwen. Het maakt Lexa een beter en leukere app om op zoek te gaan naar je droomman of -vrouw.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie