Is Tinder gratis? Alles over het gebruik van de populaire dating app

Als je een dating app wilt gaan downloaden, wil je hier natuurlijk het liefst gratis gebruik van maken. Maar is een app als Tinder gratis of moet je er toch iets voor betalen. Het grote voordeel van Tinder is dat je dit zelf kunt bepalen. Je kunt Tinder gratis gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om maandelijks geld voor te betalen. Hoe zit dit precies? Hier vind je alle uitleg over je mogelijkheden op Tinder en ontdek je of deze dating app echt gratis is.

Tinder is een ideale app wanneer je op zoek bent naar de liefde. Je kunt swipen op basis van foto’s of een korte beschrijving van een ander. Zijn jullie een match? Dan kun je met elkaar chatten en uiteindelijk nummers uitwisselen en afspreken. En kan dit allemaal gratis? Ja, dat kan! Tinder is een app die je kosteloos kunt downloaden. Je hebt dan wel te maken met een paar belemmeringen, maar daar valt prima mee te leven:

  • Je kunt 100 mensen op een dag liken;
  • Je kunt 1 Superlike per dag uitdelen;
  • Je kunt tot een bepaald aantal kilometer zoeken naar matches

Tinder gratis gebruiken: de voordelen

Het downloaden, swipen en chatten op Tinder is helemaal gratis. Dit betekent dat je kosteloos op zoek kunt gaan naar de liefde van je leven! Er zijn genoeg datingsites waar je wel betaalt voor een membership. Er zijn daarnaast ook dating apps die gratis te downloaden zijn, maar waarbij je ook een abonnement moet afsluiten om gebruik te kunnen maken van de volledige services, zoals bij Lexa of Relatieplanet. Tinder is echt gratis en dat is voor jou een groot voordeel.

Is Tinder altijd gratis?

Wanneer moet je wel betalen voor Tinder? De dating app heeft verschillende uitgebreide functies, zoals Tinder Plus en Tinder Gold. Je bent helemaal vrij om zelf te bepalen of je al dan niet gebruik wilt maken van deze extra’s. Wat houden deze premium functies in?

  1. Tinder Plus: deze premium functie is een perfecte keuze voor de enthousiaste tinderaars. Je krijgt hierbij onbeperkte likes, je kunt personen die je per ongeluk weg heb geswipet weer terughalen en je krijgt 5 superlikes per dag. Daarnaast krijg je ook iedere maand een Boost. Dit wil zeggen dat je meer kans maakt op matches. Ook krijg je een Paspoort waarmee je over de hele wereld kunt swipen. Verder heb je geen last van advertenties die tussendoor verschijnen.
  2. Tinder Gold: deze premium functie biedt alle voordelen die je ook krijgt bij Tinder Plus. Je krijgt daarnaast nog twee extra’s. Je krijgt toegang tot de functies Likes You en Top Picks. Dit wilt zeggen dat je kunt zien wie jou geliked heeft voordat je zelf geswiped hebt. Daarnaast zie je iedere dag de topprofielen bij jou in de buurt.

Je bepaalt zelf of je gebruik wilt gaan maken van Tinder Plus of Tinder Gold. Hier krijg je genoeg aanbiedingen van wanneer je kosteloos gebruik maakt van de app. Wil je graag zonder advertenties gebruik maken van Tinder? Of wil je jouw mogelijkheden uitbreiden? Kies dan voor een van de uitbreidingen. Tinder gratis blijven gebruiken is natuurlijk ook een optie!

3.5/5 - (2 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


2 gedachten over “Is Tinder gratis? Alles over het gebruik van de populaire dating app”

Plaats een reactie