Volg je instinct als man niet als je je vrouwelijke liefde wilt terugwinnen

Je kan misschien denken dat je je ex meedogenloos moet achtervolgen als je overweegt om je liefde terug te winnen, vooral als je een man bent. Echter maken vrouwen deze fout ook vaak, wat resulteert in een man die zich verstikt voelt. Mannen hebben een natuurlijk instinct om degene die ze zijn kwijtgeraakt opnieuw te vangen. Het is een oerinstinct dat niet te kalmeren is. Een prooi die wegkomt, moet worden heroverd. Dat is hoe mannen denken.

Kalmeren en rationeel denken

Dit is echter het laatste wat de vrouw in deze situatie nodig heeft. Wat de oorzaak van de breuk ook is, de emotionele achtbaan is een ellendige rit voor de vrouw en ze heeft tijd nodig om zichzelf terug te vinden en zichzelf te kalmeren. Bij kalmte komt namelijk rationeel denken. Met rationeel denken zal de herinnering komen aan wat goed was aan de relatie.

Geef de vrouw de ruimte die ze nodig heeft

Pijnlijke herinneringen zullen niet verdwijnen als je er constant bent en als je er haar steeds doet aan herinneren wat er mis was met de relatie. Dit is een moeilijk concept voor sommige mannen om te begrijpen, maar hopelijk kan een ontwikkelde man die echte liefde terug wilt winnen dit concept begrijpen en de vrouw de ruimte geven die ze nodig heeft.

Geen contact opnemen

Als een relatie slecht gaat, of de relatie is verbroken, pas dan op dat je de vrouw niet lastig valt als je haar echt terug wilt krijgen. Bel haar niet, gebruik geen e-mail of sms om te proberen contact met haar te houden. Wacht in feite tot zij contact opneemt met jou.

Een vrouw wilt weten wat je denkt

Je denkt waarschijnlijk dat er een kans bestaat dat ze je nooit meer zal bellen, of dat ze je niet op een andere manier zal contacteren. Dit is niet erg waarschijnlijk, omdat vrouwen over het algemeen altijd een einde moeten maken aan sterke kwesties. Als je haar lastig gevallen hebt, weet ze dat ze niet de sluiting krijgt die ze nodig heeft, want het enige waar je over wilt praten, is weer bij elkaar komen. Maar als je geen contact met haar maakt, vraagt ze zich af wat je in hemelsnaam doet. Ze zal zich zorgen maken dat het je echt niets kan schelen en haar behoefte aan sluiting zal haar ertoe aanzetten om contact op te nemen om erachter te komen wat jij denkt.

Haar voorwaarden respecteren

Als ze contact met je maakt, zal ze waarschijnlijk vragen waarom je niet hebt gebeld. Laat haar weten dat je haar de ruimte probeerde te geven die ze nodig had om haar hoofd vrij te maken van de chaos die je veroorzaakte, waarvan je wist dat ze het nodig had. Ze zal verbaasd zijn omdat je zo attent bent. Laat haar weten dat je grootste verlangen is om je met haar te herenigen, maar dat je het op haar voorwaarden wilt doen. Ze zal met stomheid geslagen worden, want dat is het laatste wat ze zal verwachten.

Luisteren naar haar boodschap

De handeling van het weglopen van de vrouw was waarschijnlijk bedoeld als een waarschuwing voor jou dat er iets ernstig mis is. Naar alle waarschijnlijkheid had ze geprobeerd om je van tevoren te vertellen dat er iets mis was, maar om een of andere reden kreeg je de boodschap niet aan. Haar demonstratie van weglopen opende zeker je ogen en je oren. Gebruik nu je talenten om echt te luisteren naar wat ze te zeggen heeft, dat wil zeggen, als je echt de liefde terug wilt winnen.

Wil je deze vrouw echt terug?

Soms doen vrouwen dit soort dingen om andere redenen die niet zo geweldig zijn. Er zijn namelijk vrouwen die ervan houden om met het hoofd van hun man te knoeien en spelletjes te spelen die hem onrustig maken. Als de jouwe zo een vrouw is, moet je misschien echt eens nadenken of dit een persoon is van wie je echt de liefde terug wilt winnen. Dit soort capriolen zijn vermoeiend en zullen je verslijten.

De relatie herstellen wanneer de tijd rijp is

Om welke reden ze ook wegliep, het is nog steeds beter om haar contact met je te laten opnemen wanneer de tijd rijp is om de relatie te herstellen.

4/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie