Je kan weer bij elkaar komen met een vrouw via deze tips

Als je je ex in je leven mist, vraag je je waarschijnlijk af of het mogelijk is om weer samen te komen. Het is mogelijk, maar je moet eraan werken. Het vereist finesse en begrip om weer samen te komen met een vrouw. Vrouwen moeten weten dat een man genoeg wilt doen om de problemen op te lossen. Hier volgen goede ideeën of tips die je kan gebruiken om weer met haar samen te komen.

Wees niet wanhopig

Je mag haar niet lastig vallen door haar te bellen, door haar te sms’en, of door haar e-mails te sturen. Je mag maar af en toe contact met haar opnemen. Trouwens, je weet dat wanhoop een afknapper is. Laat haar daarom niet zien dat je wanhopig bent.

Geef haar voldoende tijd

Bel haar niet onmiddellijk na de breuk. Geef haar de tijd om haar gevoelens te overwinnen. Niemand houdt ervan om stil te staan bij pijn, dus uiteindelijk zal ze beginnen te denken aan wat goed was in de relatie, in plaats van aan het slechte. Natuurlijk, als je de hele tijd naar haar smst of belt, zal ze nooit vanzelf bij jou komen. Wacht even op haar initiatief, voordat je af en toe contact met haar maakt.

Start niets met iemand anders

Hoewel het een geweldig idee is om door te gaan met je leven, om plezier te hebben met je vrienden en dergelijke, is het geen goed idee om opnieuw te gaan daten. Als je haar echt mist, zal iedereen met wie je nu date het gevoel hebben dat er iets mis is met je. Dat is niet eerlijk voor de nieuwe persoon, noch voor jezelf. Als je weer bij je ex wilt komen, maak dan geen nieuwe geschiedenis met iemand anders.

Vergeet geen speciale data

Denk aan de speciale data die belangrijk zijn voor je ex, degene die ze graag viert. Haar verjaardag is een goed voorbeeld, maar andere data die volgens haar belangrijke mijlpalen in haar leven zijn, moet je ook goed onthouden. Als ze ziet dat je haar op die dagen steunt, weet ze dat je er rekening mee houdt en dat je er positief over denkt.

Wees de juiste partner

Je moet een duidelijk begrip hebben van wat zij nodig heeft in een partner. Blijkbaar heb je op de een of andere manier in dat opzicht gefaald. Zoek uit wat ze nodig heeft en werk eraan om zo’n partner te worden.

Wees niet jaloers

Je hebt geen claims meer op haar, dus jaloezie is uitgesloten. Als ze met iemand anders uitgaat, moet je er kalm en gezond over blijven. Dwaas doen zal nooit in je voordeel werken.

Hoe praat ze over jou tegen anderen?

Als er iemand is die weet hoe ze over jou praat, probeer dan te leren wat ze over je zegt. Als ze gunstig klinkt en als ze je verdedigt wanneer anderen dit niet voor je doen, dan ziet ze nog steeds iets goeds in je en zal het mogelijk zijn om op een gegeven moment weer met haar samen te komen. Als ze je echter aan een kruis nagelt, dan heb je nog veel werk voor de boeg.

Wees geen spelspeler

Als je echt weer met haar samen wilt samen komen, dan mag je haar op geen enkele manier pijn doen of lastig tegen haar zijn. Doe niet zo gek, want dit werkt averechts.

Machtsverhoudingen

Probeer de machtsverhoudingen aan jouw zijde te houden. Elke keer als je haar in een bepaalde situatie de overhand geeft, verlies je je kracht. Als je de kans hebt om met haar te praten, luister dan. Luister meer dan praten en in godsnaam, maak nergens ruzie over. Houd je mening voor jezelf. Laat haar gewoon haar hart luchten.

Je uiterlijk is belangrijk

Werk aan je uiterlijk en kom verzorgd voor de dag, want dat kan misschien een deel van het probleem zijn geweest. In elk geval wil je er op je best uitzien. Wees de man die ze wil dat je bent. Misschien kan je zelfs een complete make-over krijgen, iets dat echt vleiend is. Hoe aantrekkelijker je bent, hoe meer ze je terug wil.

Een kans om terug samen te komen met je ex

Hoewel er in het leven geen garanties over iets zijn, kan je bovenstaande tips en ideeën gebruiken om de relatie te herstellen. Zo maak je een zeer goede kans om weer samen te komen met je ex.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie