De geen-contact-regel werkt elke keer als je je ex terug wilt krijgen

De meeste mensen vragen zich misschien af of de regel voor geen contact werkt of niet na een scheiding of een relatiebreuk. In de meeste gevallen is de no-contact regel van vitaal belang omdat zowel jij als je partner voorlopig duidelijk wat ruimte nodig hebben. Er is te veel negatieve energie verzameld in je relatie waardoor het nu gewoon niet meer lukt. Het is daarom zeer belangrijk om elkaar voldoende ruimte en rust te geven.

verliefd-zijn

Is het tijd om je ex te benaderen?

Laten we er even van uitgaan dat je het een paar dagen geleden hebt uitgemaakt met je vriendin of vriendje, of misschien al een beetje langer. Je bent duidelijk allebei verdrietig en gekwetst, maar is het dan nu tijd om je ex te benaderen? Absoluut niet nu, niet op dit moment. Je zal waarschijnlijk weer een enorm argument krijgen over wat er is gebeurd en waarom je relatie nu niet werkt en dit is niet waar je naar op zoek bent.

Het exacte tijdstip om de geen-contact-regel toe te passen

Dit is het exacte tijdstip om de geen-contact-regel toe te passen en het werkt elke keer opnieuw. De regel waarbij je geen contact hebt met elkaar, werkt op wonderbaarlijke manieren, hoewel de meeste mensen dat niet geloven. Dit is precies de tactiek die iedereen moet toepassen in zijn strategie om zich te herenigen en om zijn of haar partner terug te krijgen. De meest voorkomende fout die koppels maken, is dat ze elkaar na de breuk verstikken en dat er daardoor nog meer negatieve spanning ontstaat tussen hen.

Frisse lucht en elkaar missen

Kortom, deze tactiek laat jullie beiden een tijdje frisse lucht inademen om gewoon die slechte gevoelens te laten verdwijnen. Uiteindelijk zullen de dingen zich rechttrekken als de negatieve spanning weg is. Een ander voordeel van de regel zonder contact is dat je ex je zo gek zal missen en dat is precies wat je zoekt als je hem of haar terug wilt krijgen.

Liefde verdwijnt niet plotseling

Alleen omdat je elkaar gedurende een korte tijd niet ziet, wil dat nog niet zeggen dat je stopt met van elkaar te houden. Liefde verdwijnt namelijk niet plotseling en ware liefde doet dat nooit. Geen contact hebben met elkaar mag nooit langer dan een maand duren. Profiteer van het feit dat je nu alleen bent en doe dingen die je misschien een tijdje hebt verwaarloosd. Ga bijvoorbeeld naar een film met je vrienden of breng wat tijd door in je plaatselijke sportschool. Dat zal je helpen om de spanning en de droefheid die je hebt opgebouwd tijdens de breuk te verminderen. Breng meer tijd door met je familie en je vrienden, in plaats van jezelf in je kamer te isoleren en steeds opnieuw na te denken over wat er tussen jou en je geliefde is gebeurd. Isolatie zal je alleen maar gek maken en het zal je op dit moment zeker niet helpen om je ex opnieuw naar je toe te laten komen.

Geen contact hebben met elkaar

Meestal volstaat het om twee weken geen contact te hebben met elkaar, maar in moeilijke situaties kan een langere periode nodig zijn. De geen-contact-regel werkt, maar je moet een paar dingen in gedachten houden. Geen contact betekent geen contact en dat houdt in dat je bijvoorbeeld zijn of haar Facebook-account niet mag bespioneren. Ook mag je geen gekke, eindeloze telefoontjes voeren, mag je niet sms’en, mag je je ex niet bezoeken, enzovoort. Geen contact betekent dus echt geen contact, van wat voor type dan ook. Je partner zal je snel gaan missen en je uiteindelijk een telefoontje of een sms-bericht sturen.

3.6/5 - (16 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


6 gedachten over “De geen-contact-regel werkt elke keer als je je ex terug wilt krijgen”

  • Goededag meneer kunt u mij meschien helpen om mijn ex vrouw terug te krijgen mis haar elke dag ze heeft me nog op 10 september een vriendschap gestuurd nú zegt ze dat ze dat niet heeft gedaan ze weet goed dat ik haar mis

   Beantwoorden
  • Mij relatie is over. ene keer zeg ze dat ze van me houdt en daarna zegt ze weer het is uit voor altijd. Ik mis haar heel erg. Wie kan me helpen om me ex terug te krijgen. Want we hebben samen een baby van paar maanden oud. Ik ben ook overal geblokkeerd.

   Beantwoorden
  • Aaahh.. Blijf sterk! En mocht je haar terug willen dan zou ik er voor gaan en toch proberen om haar terug te krijgen mits ze er helemaal niet voor open staat en al verder is gegaan. Veel succes!

   Beantwoorden
 1. Ik was al 8 jaar met haar relatie gehad, zonder problemen voorkomen. En toen opeens zij voelde iets andere wereld kant op. Ik had zoveel van haar geliefde gaf. Dan geld.

  Beantwoorden

Plaats een reactie