Grindr verwijderen doe je zo

De populaire dating app Grindr wordt veel gebruikt en er komen dagelijks dan ook heel veel nieuwe accounts bij. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je de app niet meer wilt gebruiken. Je hebt iemand ontmoet via de app of elders en je gebruikt jouw account niet meer, of je wilt de app simpelweg niet meer gebruiken om een andere reden.

Wil jij Grindr verwijderen? Het is heel gemakkelijk om deze app te verwijderen en je account te deactiveren. Maar hoe doe je dat precies en hoe zorg je ervoor dat je jouw account echt verwijderd? Dat lees je hier!

Tijdelijk of definitief Grindr verwijderen

Wanneer je echt officieel afscheid wilt nemen van jouw account is het verwijderen van de app niet voldoende. Hiermee verwijder je wel de app van je telefoon, maar je gegevens blijven hier wel gewoon op staan. Zodra je de app weer gaat downloaden, is alles nog zoals je het achtergelaten hebt.

De app van je telefoon verwijderen is wel voldoende wanneer je Grindr tijdelijk niet meer wilt gebruiken. Wanneer je er weer klaar voor bent om de app te gebruiken hoef je deze alleen maar opnieuw te downloaden. Als je Grindr echt definitief wilt verwijderen zijn daar ook manieren voor.

Hoe kun je Grindr verwijderen?

Grindr verwijderen doe je gemakkelijk en snel in een aantal stappen. Zo verwijder je jouw account definitief en ben je al jouw gegevens kwijt, waaronder matches en gesprekken. Denk dus goed na voordat je jouw account definitief gaat verwijderen. Hoe kun je Grindr verwijderen? Dat doe je via de volgende stappen:

  1. Ga naar je account en tik linksboven in het scherm op het Grindr-logo
  2. Er verschijnt een lijst met opties: klik hier op Settings en vervolgens op Privacy
  3. Klik op Delete Account om je profiel op Grindr te verwijderen
  4. Om dit te bevestigen en Grindr definitief te verwijderen, klik je op Yes 
  5. Verwijder vervolgens ook de Grindr app 

Twee manieren

Er zijn dus twee manieren om jouw Grindr account te verwijderen. Wanneer jij jouw account volgens de bovenstaande stappen hebt verwijderd, ben je jouw account en je bijbehorende gegevens definitief kwijt. Alle gesprekken zijn verwijderd. Je account herstellen is dan niet meer mogelijk.

Dit is niet het geval wanneer je alleen de app van je telefoon verwijderd.

In dat geval blijven je gegevens bewaard en kun je altijd weer verdergaan waar je gebleven was. Heb je jouw account definitief verwijderd? Dan kun je ook op ieder moment weer een nieuw account aanmaken om weer gebruik te kunnen maken van de app.

Ben je op zoek naar een alternatief voor Grindr? Dan kun je ook een van de andere dating apps gaan gebruiken om zo je ware liefde te vinden. 

4/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Grindr verwijderen doe je zo”

Plaats een reactie