Zien wie je geblokkeerd heeft op Grindr

Is het jou ook wel eens overkomen dat je een gesprek hebt met een leuke man op Grindr, maar dat het gesprek ineens is verdwenen? Je zou kunnen denken dat het een foutje is van de app, maar er kan ook een andere reden zijn: je bent wellicht geblokkeerd. Als gebruiker kun jij met een simpele druk op de knop het gesprek beëindigen door je gesprekspartner te blokkeren. Anderen kunnen dit dus ook gemakkelijk bij jouw doen.

Soms wil je gewoon zekerheid en wil je achterhalen wie jou geblokkeerd heeft. Heb je altijd al willen zien wie je geblokkeerd heeft op Grindr? Daar is een goede manier voor. 

Geblokkeerd op Grindr? Met deze tool weet je het zeker

Gelukkig is er een manier waarop je dit kunt achterhalen, namelijk met de online tool C*ckblocked. Dit is een tool waarmee je direct kunt zien wie jou geblokkeerd heeft op Grindr. De tool werd ontwikkeld door een Amerikaanse techspecialist.

Hij ontdekte dat Grindr iedere gebruiker informatie geeft over de profielen van gesprekspartners. De informatie wordt niet altijd getoond, maar is in de app beschikbaar. Met C*cblocked wordt deze informatie beschikbaar gemaakt en kun je zien wie je geblokkeerd heeft op Grindr.

Zo kun je zien wie je geblokkeerd heeft op Grindr

Sinds kort is de tool wereldwijd beschikbaar voor alle gebruikers van Grindr. Hoe werkt deze tool? Je kunt deze gemakkelijk en snel online opzoeken. Vervolgens voer je jouw e-mail en wachtwoord in en kun je direct zien wie je geblokkeerd heeft op Grindr.

Op deze manier hoef je niet meer te gissen naar de reden waarom een gesprek op Grindr verdwenen is. Hoe lang de tool nog beschikbaar is, hangt af van wat Grindr hiermee doet. Wanneer de populaire app een update doorvoert is het goed mogelijk dat de online tool niet meer goed werkt.

Zo blokkeer je zelf iemand op Grindr

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de tool om er zo achter te komen wie jouw geblokkeerd heeft op Grindr. Maar het is ook belangrijk om niet zomaar je gegevens ergens in te vullen, omdat je niet goed weet wat hiermee gedaan wordt. Omdat C*ckblocked niet in het beheer is van Grindr is het niet altijd zeker dat je de tool ook daadwerkelijk kunt vertrouwen. Bedenk daarom van tevoren goed of dit echt de moeite waard is. 

Wil je zelf iemand blokkeren op Grindr? Dat kun je heel makkelijk zelf doen, in een paar klikken. Ga naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren. Klik op het icoontje boven het profiel en klik op ‘Block User’ en daarna ‘Yes’ om dit te bevestigen. De persoon is nu geblokkeerd en kan geen contact meer met je opnemen.

Je kunt iemand blokkeren op Grindr wanneer deze persoon jou lastigvalt of ongewenste gesprekken met je voert. Het gesprek zal nu ook voor deze persoon niet meer zichtbaar zijn. Is een gesprek dat jij voerde met iemand ineens verdwenen? Dan is er een mogelijkheid dat je geblokkeerd bent. Dit kun je dus achterhalen door gebruik te maken van de online tool. 

4/5 - (4 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Zien wie je geblokkeerd heeft op Grindr”

Plaats een reactie