Beste datingsites voor een gratis seksdate

Online daten is in de afgelopen decennia helemaal ingeburgerd. Sommige mensen gaan op zoek naar een partner voor en serieuze relatie, maar er zijn ook internetbezoekers die op zoek zijn naar een seksdate. Ze zijn op zoek naar een eenmalig avontuurtje of naar een seksbuddy, een partner waarmee ze uitsluitend een seksueel contact onderhouden.

Het internet is de plek bij uitstek om zo iemand te vinden. Het is echter wel oppassen dat je op de juiste platforms zoekt, want er zijn veel seksdating websites online waar je nooit een afspraak zult maken maar die je wel veel geld kosten. 

1. Novamora – Beste datingsite voor seksdate

Nova Mora .nl

Novamora is een seksdatingsite waar iedereen kan vinden wat hij of zij zoekt. Je kunt je gratis aanmelden, overige diensten zijn betaald. Je kunt op zoek gaan naar iemand met wie je daadwerkelijk afspreekt voor een seksdate, maar je kunt het ook houden bij online contact.

Als je een relatie hebt en een beetje spanning mist dan kun je je beperken tot een opwindede sekschat zodat je niet echt vreemdgaat. Het blijft natuurlijk afwachten hoe je partner daarover denkt als hij of zij achter je online avontuurtjes komt. 

Of bekijk Novamora voor meer informatie!

2. Ondeugend Daten – Voor een ondeugende date

Ondeugend Daten .nl

Op Ondeugend-Daten.nl kun je anoniem op zoek naar een spannend sekscontact.. Je schrijft je gratis in waarna je door de profielen van andere members kunt zoeken naar een goede match. Als je daadwerkelijk contact wilt zoeken met iemand dan moet je een betaald abonnement nemen. Er zijn vaak acties waarmee je een flinke korting op het abonnementsgeld kunt krijgen.

Je kunt als betalende member via het eigen mailsysteem van Ondeugend Daten berichten uitwisselen en op die manier contact leggen. Ook chatten is mogelijk. Dit kan allemaal anoniem omdat je geen privé gegevens zoals een mailadres of telefoonnummer hoeft uit te wisselen. 

Of bekijk Ondeugend Daten voor meer informatie!

3. MySecretDate – Voor meer spanning

MySecretDate is een online datingplatform waar je terecht kunt voor een seksdate maar ook voor een serieuze relatie. Inschrijven is ook hier gratis.. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je zoeken in de profielen om te zien of er mannen of vrouwen zijn met wie je in contact zou willen komen. Wil je daadwerkelijk een berichtje nodig dan heb je credits nodig. Deze koop je in een bundel.

Hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit en dus per verstuurd bericht. Het gevaar schuilt er wel in dat je onbedoeld te veel geld uitgeeft door steeds weer credits te kopen. Anderzijds betaal je misschien te veel voor je credits als je een kleine bundel koopt en vervolgens een leuk contact vindt met wie je uitgebreid wilt kletsen. Je kunt dan natuurlijk e-mailadressen uitwisselen en het contact buiten de website voortzetten. 

Of bekijk MySecretDate voor meer informatie!

4. RegioSwingers – Voor swingers

Swingers zijn mannen, vrouwen en stellen die er wisselende contacten op nahouden, vaak naast een vaste relatie. Op RegioSwingers kun je met deze mensen in contact komen als je op zoek bent naar een seksdate. Je kunt je hier ook als stel inschrijven als jullie aan partnerruil willen doen of bijvoorbeeld bij elkaar thuis een erotisch avondje willen organiseren.

Je kunt je gratis en anoniem inschrijven. Voor het leggen van contacten moet wel betaald worden. Je kunt nadat je je hebt ingeschreven wel gratis zoeken in de profielen om te zien of er members zijn die aansluiten bij waar jij naar op zoek bent. 

Of bekijk RegioSwingers voor meer informatie!

Inschrijven is gratis, maar de rest?

Een gratis seksdate vinden is voor een groot deel wel een illusie. Veel seksdating websites promoten zichzelf met het woord gratis in alle teksten op hun homepage. Vaak komt het er op neer dat het inschrijven gratis is, plus nog een paar functies die leuk zijn maar waar je niet veel verder mee komt, zoals zoeken in de database.

Zodra je contact wilt gaan leggen moet er in de meeste gevallen toch echt betaald worden. Het is daarbij de kunst een seksdating website te vinden waar de kosten binnen je budget passen. Een vast bedrag per maand of per kwartaal of langere periode is de beste optie. Dan weet je waar je aan toe bent en kunnen de kosten niet ongemerkt uit de hand lopen. 

Welke seksdatingsites zijn grotendeels gratis en ook betrouwbaar?

Wil je gratis seksdaten, of in ieder geval voor een zo laag mogelijk bedrag, dan zijn daar heus mogelijkheden voor. In dit blog bespreken we een aantal seksdating platforms waar je een goede kans maakt een seksdate te scoren.

Kijk uit als je kiest voor gratis dating

Als je op zoek bent naar een website voor gratis seksdate, moet je niet alleen beducht zijn op websites met fake profielen met wie je nooit een date zult krijgen. Pas ook op als je afspreekt. Doe dit altijd op neutraal terrein, maar wel op een plek waar ook andere mensen zijn, zoals een horecagelegenheid.

Zo voorkom je dat iemand met verkeerde bedoelingen je kwaad kan doen. Als je het niet vertrouwt, breek de date dan direct af. Spreek eventueel met een vriend of vriendin af dat hij of zij je belt met een ‘noodgeval’ zodra je een codewoord via chat verstuurt.

Welke site voor gratis seksdating moet ik kiezen?

Voor welke gratis datingsite je uiteindelijk kiest hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeuren en van waar je naar op zoek bent. Bij de ene dating site zal je sneller vinden wat je zoekt dan bij de andere. Sluit in ieder geval geen langdurig betaald abonnement af maar kijk eerst rond voordat je er geld in steekt. Zo maak je de meeste kans op het vinden van een seksdate waar je veel plezier mee kunt beleven.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie