Beste datingsites voor Poolse vrouwen daten

Ben je op zoek naar Poolse vrouwen om te ontmoeten? Dan vind je het misschien lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar je jouw Poolse vrouw wilt ontmoeten.

Wil je een date in Nederland of is het je bedoeling om contact te leggen met Poolse vrouwen die in Polen of elders in de wereld wonen en pas op een later moment eventueel een ontmoeting te plannen? Zodra je daar uit bent kun je bepalen welk online platform voor jou het meest geschikt is om in contact te komen met Poolse vrouwen. 

1. InternationalCupid – Wereldwijd vrouwen ontmoeten

internationalcupid omslag datingsite

InternationalCupid is één van de bekendste datingsites waar je Poolse vrouwen kunt ontmoeten. Overigens vind je hier niet alleen vrouwen uit Polen die willen daten maar ook uit talloze andere landen. Je kunt je gratis aanmelden en als je bent ingelogd kun je direct de profielen bekijken van vrouwen die aan jouw ingegeven criteria voldoen.

Een groot voordeel is dat de website ook in het Nederlands beschikbaar is. Je hoeft dus geen Engels te spreken om je te kunnen inschrijven en de profielen te bekijken. Communiceren met Poolse vrouwen zal doorgaans in het Engels of Duits gebeuren. Je kunt anoniem een profiel aanmaken en op zoek gaan naar een leuke Poolse vrouw. 

Of bekijk InternationalCupid voor meer informatie!

2. RussianCupid – Russische en Pools vrouwen ontmoeten

russiancupid omslag banner datingsite

Op RussianCupid kun je in contact komen met vrouwen die afkomstig zijn uit Polen maar ook uit Rusland en andere landen in Oost-Europa. RussianCupid wordt niet alleen gebruikt door Poolse vrouwen die in Polen wonen, maar ook door dames uit Polen die inmiddels in Nederland wonen en op zoek zijn naar een leuke man of een date.

De kans is dus best aanwezig dat je een dame treft met wie je gewoon in het Nederlands kunt communiceren. Een profiel aanmaken is gratis, als je contact wilt leggen en berichten wilt gaan uitwisselen dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit wordt duidelijk op de website vermeld. 

Of bekijk RussianCupid voor meer informatie!

3. Lexa – Puur in Nederland Pools daten

Lexa .nl

Lexa ken je wellicht als één van de bekendste Nederlandse datingplatforms. Ook hier kun je Poolse vrouwen daten. Je kunt dit aangeven in je voorkeuren bij het doorzoeken van de profielen. Op Lexa kun je gratis een datingprofiel aanmaken. Hiervoor hoef je niet je eigen naam te gebruiken.

Vervolgens kun je inloggen en de profielen van andere members bekijken. Voor het in contact komen met leuke Poolse vrouwen die ook op Lexa zitten heb je een betaald abonnement nodig. Hiervoor zijn verschillende opties. Hoe langer het betaald abonnement loopt, hoe voordeliger je per maand uit bent. 

Of bekijk Lexa voor meer informatie!

Waarom vallen Nederlandse mannen op Poolse vrouwen?

Het is niet zo vreemd dat Nederlandse mannen een zwak hebben voor Poolse vrouwen. Ze zijn niet alleen erg knap, maar besteden bovendien veel zorg aan hun uiterlijk. Een Poolse vrouw zal niet snel zonder make-up de deur uit gaan en ze besteedt ook alle dagen zorg aan haar kleding, zelfs als ze de deur niet uit hoeft. Daarom zijn ook veel Nederlandse mannen op zoek naar een Poolse vriendin om een toekomst mee op te bouwen. 

Hoe kom ik in contact met Poolse vrouwen die serieus willen daten?

Het internet is bij uitstek geschikt om in contact te komen met Poolse vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is daarbij wel belangrijk het juiste dating platform te zoeken. Er zijn veel sites online waar je een groot risico loopt om bedrogen te worden. Als je wilt daten met een vrouw in het buitenland is het sowieso verstandig om op je hoede te zijn. Maar via deze datingsites kun je contacten leggen als je Poolse vrouwen wilt daten. 

Waar moet je op letten als je met Poolse vrouwen wilt daten?

Houd er rekening mee dat Poolse vrouwen een andere culturele achtergrond hebben dan Nederlandse. Ze zijn vaak minder direct en kunnen dus schrikken van rechtstreekse vragen. De kans bestaat dat je geen antwoord krijgt of een ontwijkend antwoord.

Het kan ook dat een Poolse vrouw met wie jij in contact komt juist de antwoorden geeft waarvan ze denkt dat jij ze graag wil horen. Let ook op dat je niet wordt voorgelogen. Vooral vrouwen die nog in Polen wonen denken soms met een Nederlandse man een rijke vent aan de haak te slaan die ook de rest van hun familie wel kan en wil onderhouden.

Maak nooit geld over voor ‘een zieke oma’ of ‘een vader die een operatie moet ondergaan’ voordat je de vrouw in kwestie hebt ontmoet je je zeker weet dat er inderdaad geld nodig is voor medische kosten. En draag uiteraard alleen bij als je dit geld kunt missen zonder een lening te hoeven afsluiten. 

Een date of een langdurige relatie?

Wees altijd eerlijk tegen de vrouw met wie je wilt daten. Ben je uit op een seksdate of ben je op zoek naar een langdurige relatie? Als je hier vanaf het eerste moment duidelijk over bent dan weet de vrouw in kwestie ook waar ze aan toe is. Dit voorkomt misverstanden en teleurstellingen.

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie