Hoe je via Chat Berichten flirt met het Meisje dat je Leuk Vindt

“Het is geen hogere wiskunde”, hoor je nog wel eens van mensen die beweren verstand te hebben van de perfecte berichten naar hun dames op Tinder, WhatsApp of waar dan ook.

En eigenlijk is dat ook gewoon helemaal waar, het daten van vrouwen is een simpele formule die je in no-time onder de knie kan krijgen. Maar daar ligt ook het probleem, dat mannen vaak niet durven of willen oefenen en het dan maar accepteren dat ze het toch nooit gaat lukken.

In onderstaande gids zie je precies hoe je zo’n formule maakt en vervolgens toepast op je huidige of nieuwe scharrels. Daarnaast zie je hét advies van datingcoach Daan de Ram om elke gesprek naar jouw hand te zetten!

Basisprincipe van Flirten via chat

Al is het via Tinder, WhatsApp of welk medium je dan ook mag gebruiken. Alle vrouwen zijn vanuit evolutie op zoek naar een man die hen kan beschermen en de potentie heeft kinderen groot te brengen en diepte heeft in het leven. Vaak hoor je dat humor bijvoorbeeld de kern van liefde is voor vrouwen, en dit draagt dan ook bij aan bovengenoemd principe!

“Ze is op zoek naar een man, niet een jongetje.”

Dit basisprincipe is overigens ook van toepassing bij een date, afspraakje of elke andere gebeurtenis. Maar via chatberichten is het belangrijk dat je jezelf in de juiste mindset zet om je als alpha man op te stellen en jouw dame(s) het inzicht geeft in hoe een perfecte man bent om mee samen te zijn.

De ideale schoonzoon = de uitverkorene partner = de vader waar kinderen over dromen.

Wat stuur je concreet naar jouw date?

Want wat is nou een goed eerste bericht om te sturen naar het meisje dat jij leuk vindt? Allereerst, er is niet één meisje dat je leuk vindt, of andersom, er is een overvloed. Dus in eerste instantie is het belangrijk dat je dat perspectief aanpakt, anders merkt jouw crush ook dat je schaarste aan vrouwen hebt.

En dat is niet goed, je wilt laten zien dat je goed met vrouwen kan omgaan en jezelf wilt laten blijken dat er meerdere vrouwen geïnteresseerd zijn. Ofwel social-proof.

Qua openingszinnen heeft ze het waarschijnlijk ook al wel gezien en verder noemt Daan de Ram heel slim dat het ook zeker nergens op slaat om gelijk met de deur in huis te vallen en haar op date te vragen.

De 24-uurs regel

Al is het na een date, een ontmoeting of een gesprek met het meisje dat jij leuk vindt. Zij onthoudt jullie interactie en de gevoelens daarvan tot 24 uur. Zorg dus dat je binnen 24 uur iets van je laat weten om dat gevoel bij haar aan te sterken!

Een goed eerste bericht om te sturen naar jouw crush is het best als het tot op zekere hoogte aansluit bij jullie interactie en een unieke draai heeft. De format die altijd goed werkt als eerste bericht is:

 • Bijnaam of koosnaam
 • Unieke herinnering aan jullie ontmoeting
 • Een luchtig grapje, beetje humor

Op die manier heb je een bericht wat niemand anders kan sturen en daarnaast is het ook een beetje uitdagend. Het beste hiervan: ze kan het niet negeren!

Leef in het NU, stop met nadenken!

Echte mannen ondernemen actie, zij denken niet drie keer na voordat ze iets sturen of doen. Zij zetten een doel en gaan erachterna. Dit wil jij ook laten blijken uit je WhatsApp berichten en daarom kan je best eens net het randje op zoeken.

Stop dus met te veel nadenken over je berichten, zij interpreteert toch wel hoe ze dat wil. Wees uniek en zorg dat je eigenlijk de enige voor haar bent die zo’n spannend gesprek kan onderhouden als jij dat kan.

Als je teveel gaat nadenken over je berichten komt er zo’n gemiddeld bericht uit als; “Hi, ik ben [Naam] – leuk je te ontmoeten gisteren.” En daar zit geen enkele vrouw potentie in.

Andere manieren om jezelf het leven zuur te maken zijn meer van dit soort saaie antwoorden of vragen sturen en niet de leiding nemen in het gesprek. Denk aan: “Nog veilig thuisgekomen?”, of “Ken je me nog?”.

Ja Nee vragen met jouw crush

Dit zijn dus allemaal ja-nee vragen waar het meisje waar jij een oogje op hebt, echt niet op zit te wachten. Je zet jezelf klem en forceert haar bijna om ook saaie antwoorden te sturen, dan stuurt ze liever niks.

Dus ga je terug naar het eerste doel, waarbij je het bericht met een nieuwe vrouw opnieuw kan toepassen en oefenen! Simpel als dat, niet moeilijker maken dan het is.

Eigenlijk met elke interactie is de opening het lastigst, en die zal ook zeker niet altijd soepeltjes verlopen. In het algemeen probeer je volgende stappenplan aan te houden om toch de hele formule van ontmoeting tot telefoonnummer tot eerste bericht tot date helemaal strak te krijgen:

 • Begin met “Hey” of “Hi, sorry ik heb een vraagje…” en dan zien waar het gesprek leidt
 • Vervolgens als je een einde voelt aankomen, overgaan op een grap
 • Zorg dat je een bijnaam voor haar maakt nu ze blij is
 • Blijf de bijnaam aanhouden en vraag om haar telefoonnummer
 • Ook in jouw contacten staat ze op deze ‘grappige’ manier
 • Herhaal die bijnaam en sluit ermee af
 • Overgaan op de 24-uurs regel!

Het mooiste is dat dit stappenplan uiteraard perfect werkt met een ontmoeting face-to-face, maar dus ook zelfs met een eerste ontmoeting op Tinder, Bumble of een andere goede datingapp of zelfs datingsite!

Van een meisje, jouw meisje maken!

Probeer om een soort beeld van jezelf over te dragen op haar gedachten en deze vervolgens steeds opnieuw te herhalen. Hierdoor wordt iets dat niet waar, of half waar is, ineens steeds stukje bij beetje meer en meer waar!

Denk bijvoorbeeld aan een goede bijnaam voor jezelf, of een leuke date waar jullie naar uitkijken. Daan de Ram gebruikt bijvoorbeeld Droomman Daan, en voor Tom denk je bijvoorbeeld aan Tom voor de Toekomst! Als je begrijpt waar dat naar refereert…

Verder houd je dus de leiding in het gesprek, en geef je het unieke wendingen als foto’s sturen van wat jouw meisje – op dit moment – doet en is het leuk als je bijvoorbeeld een bijnaam of grap vaker herhaalt om het zo kracht bij te geven.

Zo kan je altijd ergens verder over praten en als je nog de stoute schoenen aan wilt trekken kan je haar van iets beschuldigen, ook zodat jijzelf veilig bent. Denk bijvoorbeeld aan dat ze bijvoorbeeld met veel jongens zou praten.

Flirten en Appen met vrouwen voor een date

Vaak zie je ook nog wel eens dat een gesprek helemaal uit elkaar valt en het ineens radiostilte is. Maar is het toch fijn als hier alsnog een date uit zo kunnen komen.

Om zo’n gesprek weer nieuw leven in te blazen en het weer om te toveren richting die date, doet vaak een extravagante foto goed werk. Vanuit daar kan je net als bij Tinder en WhatsApp een vrouw richting een date krijgen zonder haar echt goed te leren kennen.

Het leren kennen van iemand behoort dan ook eigenlijk in het echt te gebeuren, en zéker niet via zo’n datingapp. Wat je vervolgens naar zo’n vrouw appt, kan bijvoorbeeld een goed grapje zijn om het gesprek wat lichter te maken en zo ook bijvoorbeeld een simpele foto of meme te sturen.

Ook plagen en een beetje speels omgaan met vrouwen werkt goed, aangezien iedereen wel wat naïefs heeft. Maak hier dus gebruik van! Wat je ook doet, denk gewoon 3 seconden na voordat je iets mainstreams stuurt.

Hetzelfde geldt voor het écht uitvragen voor een date of de reactie wanneer zij een date afzegt. Wees cool, begripvol en zeg dat jullie het verzetten. Met het uitvragen voor een date kan je wat meer macho zijn en gewoon een datum en tijd prikken om te zeggen dat ze er moeten zijn.

Voor deze informatie ook enorm veel credits naar Daan de Ram die dit in zowel theorie als praktijk heeft uitgezocht!

Berichtenbaas worden binnen 14 uur

Berichtenbaas Box

Het is dus ook volgens deze principes en formules mogelijk om Berichtenbaas te worden! Daan heeft er zelfs een programma voor gemaakt: Berichtenbaas.nl.

Schrik niet, het is gewoon een fantastisch platform met daarin enorm veel modules over het versieren van een dame over chat. Het Berichtenbaas systeem daarvan bestaat dan ook uit volgende modules:

 1. Psychologische triggers
 2. Pimp je profiel
 3. De beste openingszinnen
 4. Transitie van nummer naar crush naar date
 5. Plagende en spannende gesprekken leiden
 6. Plezier en fun i.p.v. saaie berichten
 7. Daten on demand – wanneer jij wilt
 8. Haar jou laten volgen en niet andersom
 9. De Reparatie-kit tegen bezwaren en ‘Nee’

Dit is het systeem dat Daan toepast en ook online aanbiedt om aan menig man te leren. Hierdoor kan iedereen in no-time vrouwen beheersen en zo hen leiden naar wat je wilt.

Het is trouwens zo dat je daarnaast nog 10 bonussen krijgt over van alles van sexdating tot profielfoto’s en telefoongesprekken of zelfs binnen enkele minuten thuis afspreken.

Daan heeft zelf al een groot deel van bovenstaande informatie uitgezocht en daarom, als je toch zover hebt gelezen, kan je ook gebruik maken van deze deal. In dit pakket zit dus hét Berichtenbaas systeem met de daarbij aanvullende 10 bonussen, maar ook maar liefst 300 voorbeeld openingszinnen en 90 situaties uitgelegd!

In totaal biedt hij deze totale waarde van € 1420,- op dit moment aan voor een bizarre prijs van € 297,- en krijg je direct toegang na je bestelling.

Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen, dat is uiteraard sowieso gratis en verder kan je anders de aankoop doen met een 30-dagen geld terug garantie. Dan heb je zelfs een tipje van de sluier gelicht gekregen!

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie