Russische vrouwen ontmoeten & daten

Ben je op zoek naar een Russische vrouw om te ontmoeten of om mee te daten? Dan is dit artikel ideaal voor jou. Russische vrouwen worden door sommigen tot de mooiste vrouwen ter wereld gezien, wat een reden kan zijn om in contact te willen komen met Russische dames.

Gelukkig is het tegenwoordig heel erg makkelijk om in contact te komen met deze vrouwen. Het internet helpt ons daar natuurlijk heel erg bij. In dit artikel leer je meer over welke sites je kan gebruiken om Russische vrouwen te ontmoeten en mee te daten, en nog wat algemene dingen over Russische vrouwen en het daten van Russen.

1. RussianCupid – beste voor het vinden van Russische vrouwen

Russian Cupid

De naam van deze datingsite zegt natuurlijk alles al. RussianCupid richt zich specifiek op het segment waar je naar op zoek bent. Hoewel je op de homepage vooral (mooie) vrouwen ziet, zijn er ook Russische mannen op de datingsite aanwezig.

Verder is de site erg internationaal ingericht. Het is in het Nederlands beschikbaar, maar ook in heel veel andere talen. Het heeft een netwerk van 2 miljoen singles, waardoor je dus de kans hebt om in contact te komen met ontzettend veel leuke mensen. Daar zit ongetwijfeld een match tussen.

Ook de dating app van RussianCupid is makkelijk in gebruiken en gratis te downloaden.

Kortom, de ideale datingsite als je op zoek bent naar contact met Russische vrouwen.

Of bekijk RussianCupid.com/nl voor meer informatie.

2. UkraineDate – voor Oekraïense dames

Een tweede datingsite die je kan overwegen om te gebruiken, is UkraineDate. Een datingsite voor het vinden van Oekraïense vrouwen en mannen.

Russische vrouwen en Oekraïense vrouwen zijn best wel gelijk, zeker vanuit West-Europees oogpunt. Wat dat betreft kan het dus ook zeker waard zijn om hier eens een kijkje te nemen.

Ook deze datingsite is internationaal gericht, maar heeft een aparte Nederlandse pagina. Dat betekent dus ook wel dat je veel andere profielen tegen kan komen op de site.

Of bekijk UkraineDate.com/nl voor meer informatie.

3. Lexa – voor iedereen

Lexa .nl

Lexa is een datingsite die je misschien niet zo snel in dit rijtje had verwacht. Toch kan het ook interessant zijn om op deze site een date te vinden met een Russische vrouw. Lexa is immers niet enkel een Nederlandse speler, maar is ook internationaal actief.

De volledige ledenbase van Lexa heeft dus ook wel Russische vrouwen. Via de filters kan je goed zoeken waar je naar op zoek bent, en kom je wellicht een leuke Russische dame tegen het lijf.

Lexa is een datingsite voor het vinden van een date, wat nog kan opbloeien in een relatie. Maar het doel zit vooral op het daten, waar andere sites (zoals Parship) veel meer gefocust zijn op het vinden van een serieuze relatie.

Of bekijk Lexa.nl voor meer informatie.

Smokkelen van Russische bruiden

Helaas komt ook dit voor, mensensmokkel van Russische vrouwen die als bruid worden verhandeld aan vermogende mannen. Voor het gemak gaan we er maar even van uit dat je niet hier aan mee wilt doen.

Als je op het internet zoekt naar het ontmoeten van Russische vrouwen kan je de meest obscure websites tegenkomen, waar je niet echt met zekerheid kan zeggen of de vrouwen ook zelf op de sites willen staan.

De eerder genoemde sites in de toplijst hierboven zijn in ieder geval wel legitiem, en kan je er vrij zeker van zijn dat de profielen bewust aangemaakt zijn door de mensen achter het profiel zelf.

Russische vrouwen in Nederland ontmoeten

De meeste Russische vrouwen vind je natuurlijk in Rusland, en dat ligt niet zomaar om de hoek. Hoewel je via het internet dus al wel in contact kan komen met mensen uit dat land, is het alsnog niet 1-2-3 dat je met iemand kan afspreken.

Ook in Nederland wonen mensen van Russische afkomst, en natuurlijk ook vrouwen. Je zou dus ook in de lokale Russische eettent (als je die in de buurt hebt) eens gaan kijken of je iemand tegen het lijf loopt. Daarvoor zal je waarschijnlijk wel in een van de grote steden rond de randstad moeten zijn.

Op vakantie naar Rusland

Wat misschien een logischere optie is, is om eens naar Rusland te gaan voor vakantie. Daar zal je niet hoeven zoeken naar Russische dames, die zijn er gewoon.

Als je lokaal dan nog op zoekt wilt naar een date, kan je natuurlijk altijd een app als Tinder downloaden.

Daarnaast kan je ook je geluk nog eens beproeven in een ander land. Russen gaan vaak op vakantie naar warme landen in het zuiden, denk aan Turkije, Egypte en Griekenland. Ook een mooie manier om in contact te komen met de dames in het echte leven.

Daten met een Russische vrouw

Wat je aantrekt aan Russische vrouwen zal verschillend per persoon zijn. Sommige vinden het uiterlijk erg aantrekkelijk en belangrijk, andere zullen de loyaliteit en zorgzaamheid van deze mensen waarderen.

Hoe dan ook, het is goed om van een paar dingen op de hoogte te zijn voordat je direct begint met daten.

Allereerst moet je begrijpen dat Russische vrouwen het vaak interessant vinden om Westerse personen te ontmoeten. Daar zijn ze heel open in, en dat is leuk en positief voor jou. Het gesprek aangaan met deze dames gaat vaak ook redelijk simpel, al is het waarschijnlijk goed om politiek (en religie) links te laten liggen.

Russische dames verwachten verder hele goede manieren, en eigenlijk een echte gentleman. Dus houd de deur voor haar open, help haar met het aandoen van haar jas, of geef jou jas af als je merkt dat ze het koud heeft.

Veel succes met het ontmoeten van en daten met Russische vrouwen!

3.5/5 - (2 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie