Chisple Datingsite Review

Chisple (of Ch!sple) is de perfecte site om jouw vriendenkring een nieuwe opkikker te geven! De website is een ontmoetingsplaats voor gelijkstemden die veelal op zoek zijn naar vriendschappen.

Doelgroep

Bij Chisple komen vooral singles die op zoek zijn naar mensen met dezelfde interesses en levensstijl. De website wordt niet gezien als datingsite maar is vooral om je vriendenkring uit te breiden. Als jij zin hebt om met anderen bijvoorbeeld samen te sporten, te wandelen of af te spreken voor de film of een reis, dan is Chisple de perfecte plek om hier mee te beginnen!

Chisple zet woorden om in daden. In plaats van steeds te zeggen dat je iets gaat doen, zoek jij iemand op met eenzelfde idee en ga je er samen voor! Zo kom je er ook niet meer zo snel onderuit. Een ander fantastisch voordeel is bijvoorbeeld dat anderen jouw persoonlijk ontwikkeling kunnen bevorderen. Zo kunnen jullie twee na gematcht te zijn, elkaar aansporen om slechte gewoontes te laten varen en een nieuwe gewoonte te achtervolgen.

Is Chisple voor mij?

Met vriendschapssite Ch!sple zoek je nieuwe contacten om activiteiten mee te beoefenen en zo nieuwe relaties te vormen. Met een vers netwerk en fantastische connecties kan jouw leven alleen nog maar beter worden!

Ben jij tussen de 30 en 50 jaar? Dan is

Schrijf je direct helemaal gratis in!

Chisple Lidmaatschap

Het Chisple lidmaatschap is in eerste instantie helemaal gratis maar je kan uiteraard nieuwe functies bij kopen. Met een lidmaatschap ontmoet je alleen maar nieuwe leuke en vriendelijke mensen. Mensen met eenzelfde doel en dezelfde interesses en hobby’s.

De website biedt vrienden de perfecte plek om mensen te ontmoeten die een perfect raakvlak met jou hebben via overeenkomende hobby’s, verlangens of interesses. Denk hierbij aan sport, cultuur, reizen of feesten. Het mooie aan Chisple is dan ook dat je met mensen ontmoet ongeacht hun liefdesrelatie. Je kan dus mensen leren kennen die gehuwd zijn, maar ook single.

Online Veiligheid

Om de Chisple Community geheel echt te houden, worden alle profielen nauwkeurig gecontroleerd. Zo behoudt Chisple een netwerk waar geen frauduleuze profielen tussen zitten. Hierdoor hebben alle profielen, wel zo fijn, een profielfoto en een naam.

Verder kunnen alleen betalende leden toegang krijgen tot privé informatie van de leden; veiligheid staat voorop bij Chisple!

Het betaalde lidmaatschap ziet er als volgt uit:

  • 6 maanden: € 9,99 per maand
  • 1 jaar: € 5,83 per maand
  • Onbeperkt (voor een leven): € 124,95 eenmalig

Chisple in elke stad

De vriendensite is door heel Nederland een erg fijn concept voor mensen die op zoek zijn naar vrienden met een vergelijkbare interesse. Inmiddels is de community zo snel gegroeid dat je in elke stad wel iemand vindt die dezelfde interesses heeft als jij!

Als dit nog niet genoeg is, kan je ook gebruik maken van suggesties, zo kom je alsnog bij je favoriete personen uit. Ga met hen naar concerten, festivals, yogalessen, fietsen, wandelen, dineren, reizen, zwemmen, lezen of waar jij ook maar gelukkig van wordt. Chisple is er voor iedereen!

Maak via de chat afspraken of stel een eigen activiteit in. Zo kunnen andere mensen mee naar jouw activiteit. Het is altijd een dag om iets nieuws te proberen!

Chisple Ervaringen

Bekijk hier reviews van mensen die je voorgingen en een vriend voor het leven hebben gevonden:

3.3/5 - (94 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie