4match Datingsite Review

4match is een datingsite waar je voor echte liefde komt. Wanneer je je aanmeldt, leer je echte mensen kennen die op zoek zijn naar echte liefde. 4match is de eerste in Nederland die een echte matchmaker is!

Bekijk de matchmaking datingsite nu: 4match!

Kosten & Klantenservice

Als je gebruik wilt maken van de volledige site van 4match, dan moet je een betaald account nemen. Je wordt dan een zogenaamde Gold Member. Deze kan je nu ook voor 60 dagen als gratis proefversie aanvragen.

Met zo’n Gold Membership kan je op de site veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het chatten met messenger, persoonlijke berichten sturen, een profielcheck en een matching door de consulente van 4match.

Na de proefperiode komen er natuurlijk wel kosten bij kijken. Die kosten zijn voor 4match als volgt:

  • 1 maand: € 13,95 per maand
  • 6 maanden: € 11,95 per maand
  • 12 maanden: € 9,95 per maand

De kosten zijn daarmee erg voordelig in vergelijking tot andere datingsites in Nederland.

Ervaringen van anderen met4match

In het begin had ik mijn twijfels bij wéér een nieuwe datingsite. Maar deze dating site maakt alles waar. Wanneer je bent ingelogd, is het erg overzichtelijk allemaal en de pagina is niet “te druk”. Ook het zoeken naar matches is erg overzichtelijk en er zijn naar mijn idee genoeg leden die op deze site zitten. Ook je eigen profielpagina is er goed en overzichtelijk en je hebt een ruim aanbod in vragen die je optioneel kan invullen. Inmiddels alweer enige tijd samen met mijn partner, middels deze site. Ook het “reading” gedeelte heeft enorm gestimuleerd. Al met al, ik zou kiezen voor deze site.

Remco en Paula 37 jaar uit Hoorn

Volgens mij is dit één van de nieuwste site van Nederland, ik dacht laat ik het eens proberen het was tenslotte gratis voor heel 2019! Ik moet zeggen een heel overzichtelijk site. Het moet nog wel groeien qua leden maar het kost je dus niets. Ik heb al wel mijn eerste contact gelegd via de datingsite site 4match (e-mail contact)!

Liza 34 Jaar uit Arnhem

Gematched worden via 4match is toch echt anders dan via welke datingsite of datingapp ook. Ik heb in het verleden een drietal bekende datingapps geprobeerd en mijn ervaringen waren ronduit teleurrstellend. Een profiel aanmaken is zo gebeurd en natuurlijk probeert iedereen zich van zijn beste kant te laten zien en zich te “verkopen” als jouw ideale match. En daar zit het hem nou net in… Wat 4match zo onderscheidend maakt is de persoonlijke aanpak van Ilse Velle.ilse is medium en gaat jou lezen. Dat is niet eng, het geeft je een goede blik op wie je eigenlijk echt bent, je karakter, je zwaktes en sterktes, waar sta je eigenlijk voor en wat zoek je echt. Doordat deze aanpak bij ieder lid van 4match gedaan wordt, weten zij jou te matchen aan iemand die ” echt ” bij je past in plaats van dat je gekoppeld wordt op basis van een foto en een slecht geschreven profiel. Uiteraard is het aan mij en mijn match om elkaar nu beter te gaan leren kennen.. maar in basis zit het goed !

Wendy 50 jaar uit Amsterdam


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie