Flirtmee Datingsite Review

Flirtmee is een online chat en webcamsite voor iedereen in Nederland en België die daar naartoe op zoek is. Je hoeft niet per se een webcam te hebben om deel te nemen aan de site, je kan ook enkel chatten.

Je kan zelf bepalen met wie je wilt chatten, en of je de mensen ook graag in het echte leven wilt ontmoeten. Hoewel Flirtmee niet een echte datingsite is, is het wel een plek om andere mensen te ontmoeten. Ook mensen die niet per se op zoek zijn naar een relatie, maar bijvoorbeeld meer in zijn voor sexdating.

Je bepaalt zelf

Je hebt op deze website natuurlijk zelf de regie in handen. Zo kan je ervoor kiezen om te chatten met een webcam, of gewoon zonder. Ook de inhoud van zo’n gesprek bepaal je natuurlijk zelf, samen met je gesprekspartner. De gesprekken kunnen alle kanten op lopen.

Verder kan je deelnemen aan de grotere groepschat, of kan je individueel met andere mensen op Flirtmee chatten in een privegesprek.

Ook bepaal je daarnaast je eigen naam. Gebruik bij voorkeur een nickname, en niet je echte naam. Hierdoor kunnen de andere leden geen chantage bij je plegen. Er zullen ongetwijfeld kwaadwillende op de site aanwezig zijn, en op die manier zorg je dat ze je niks kunnen maken. Deel daarom ook geen privegegevens met wildvreemden.

Kosten

Iedereen kan een gratis account aanmaken op Flirtmee. Je kan vervolgens direct deelnemen aan de diverse chats op de website.

Opzeggen account

Als je een account aangemaakt hebt op de website van Flirtmee, maar je wilt daar graag vanaf, kan je je account opzeggen. Dit doe je via de volgende stappen:

  1. Login op de website van Flirtmee.
  2. Ga naar je profiel.
  3. Navigeer nu naar Settings > Privacy.
  4. Op een nieuwe pagina kan je klikken op ‘who can view my profile’.
  5. Klik daar op wijzigen, en klik op ‘Cancel account’.
  6. Bevestig je keuze.

Als het goed is, is je account nu verwijderd. Mocht je nog problemen daarmee hebben, kan je ook contact opnemen met de website zelf.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen en reviews van andere gebruikers. Ook kan je uiteraard je eigen ervaringen delen, om andere potentiële leden op de hoogte te stellen van deze website.

3.7/5 - (27 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie