Zo krijg je meer Tinder matches

Tinder blijft wereldwijd nog de meest gebruikte dating app, en uiteraard is de dating app in Nederland een groot succes. Ondanks dat het door veel mensen nog als een vleeskeuring wordt beschouwd, blijft de app ongekend populair. Ook jij, als je dit leest, zal ongetwijfeld wel gebruik maken van Tinder.

Dan heb je ongetwijfeld ook de vraag hoe je meer matches op Tinder kan krijgen. Dat is immers uiteindelijk wel het doel van de app. In dit artikel zullen we je een aantal tips delen zodat je meer matches op Tinder kan krijgen.

tinder-match

De profielfoto

Dat mensen Tinder een vleeskeuring vinden, komt natuurlijk omdat alles eigenlijk draait om de profielfoto van de persoon. Op basis daarvan (en de profieltekst) zal je naar rechts swipen, om te laten merken dat je interesse hebt in de ander.

Om zelf vaker naar rechts geswipet te worden, dien je dus een goede profielfoto te hebben. Die dient het liefst te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Een duidelijke en scherpe foto. Eentje waar je de pixels niet kan tellen.
  • Op de foto ben je (en je gezicht) duidelijk in beeld.
  • De omgeving van de foto moet niet te veel afleiden van je hoofd.
  • Om bovenstaand punt te verbeteren, kan je het licht van de achtergrond bewerken.

Wat je in ieder geval niet wilt, is het volgende:

  • Een groepsfoto: het is jouw profiel.
  • Een erg donkere foto, je moet immers goed zichtbaar zijn.
  • Een foto waar je ver in de verte te zien bent.

Extra foto’s

Je Tinder profiel geeft de mogelijkheid om meer foto’s te laten zien. De eerste is altijd het belangrijkste, die trekt de aandacht van anderen. Andere foto’s kan je toevoegen, zodat mensen een duidelijker beeld over je krijgen.

Tinder bio

Het volgende belangrijke puntje: je Tinder bio (of profieltekst). Je profielfoto trekt natuurlijk de aandacht, maar je moet die aandacht zien te behouden. Dat kan met een goedgeschreven profieltekst.

Wat je nog relatief vaak ziet gebeuren, is dat dit stukje niet of niet volledig is ingevuld. Of met een standaard quote die wel leuk klinkt maar eigenlijk niks zegt.

Vertel iets over jezelf, houdt het kort, humor is altijd goed en laat de bio een soort advertentie voor jezelf zijn. Laat zien wie je bent, in plaats van alleen hoe je eruit ziet.

Makkelijke manier

De allermakkelijkste en snelste manier om meer Tinder matches te krijgen, is door alle profielen die je krijgt, naar rechts te swipen. Ook met de mensen waar je eigenlijk niks mee hebt.

Op die manier vergroot je het aantal mensen met wie je een match kan krijgen, en zullen je Tinder matches omhoog gaan. Zeker ook omdat er andere mensen zijn die deze ’tactiek’ ook gebruiken.

Een andere manier, vooral voor de mensen die in een gebied wonen met weinig mensen, is om de voorkeuren aan te passen. Vergroot het bereik en eventueel de leeftijd, en er komen tal van nieuwe profielen voorbij.

Tools

Tinder wordt door de meeste mensen als gratis datingsite of app gebruikt. Maar ook Tinder zal geld moeten verdienen, en biedt dus ook mogelijkheden aan om meer matches te krijgen.

Tinder Boost

Tinder Boost is een functie waarmee je profiel voor 30 minuten uitgelicht wordt. Dat betekent dat andere gebruikers van de app jouw profiel als eerste zien verschijnen. Daarmee wordt je bereik natuurlijk gigantisch vergroot. Volgens Tinder krijg je hiermee tot 10 keer meer weergaven van je profiel, en dus ook 10 keer meer kans op een match.

Tinder Plus/Gold

In de app ben je gelimiteerd tot het geven van een aantal likes per dag, helaas. Maar je kan dat ook omzeilen door een abonnement te nemen.

Met een Tinder Plus abonnement krijg je bijvoorbeeld ook zo’n Boost, en kan je Super Likes uitdelen (op die manier zien anderen dat jij hun hebt geliket).

Met Tinder Gold kan je datzelfde als met het Plus abonnement, en kan je zien wie jou profiel leuk vindt. Zo kan je dus zelf je matches kiezen in feite.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie