Win je verloren liefde terug in vijf stappen

Het stoppen van je relatie kan ruw zijn en meer dan waarschijnlijk ben je op zoek naar manieren om er voorbij te komen en je problemen op te lossen zodat je weer bij elkaar kan komen. Dit artikel bevat vijf stappen om je enkele richtlijnen te geven zodat je jouw verloren liefde kan terugwinnen.

Laat het negatieve wegsmelten

Emoties zijn erg sterk tijdens en net na een breuk. Om je verloren liefde terug te winnen, moet je daarom wachten met elke actie, meteen al vanaf het begin. Laat de dingen afkoelen, laat een deel van de woede of andere negatieve zaken wegsmelten. Wanneer de communicatie weer mogelijk is, kan je volgende vijf stappen uitvoeren en hopelijk je verloren liefde terugwinnen.

Luisteren naar je ex

Communicatie is belangrijk, maar de noodzaak om zich te bewijzen is op dit moment nutteloos. Wanneer je samenkomt om te praten, wees dan proactief en luister naar wat je ex zegt. Het kan enigszins pijnlijk zijn en je neiging kan zijn om jezelf te verdedigen, maar doe dat niet. Je ex moet zijn hart luchten en hij of zij moet ook jou horen. Probeer geen problemen op te lossen die ze vertellen, althans niet op dat moment, want luisteren is alles wat ze op dat moment nodig hebben.

Eerlijk zijn is van levensbelang

Wanneer de tijd komt dat jullie twee rationeel de problemen kunnen bespreken die in je relatie bestonden, dan is eerlijkheid hierbij van levensbelang. Als je schuld hebt bij het stoppen van de relatie, geef het dan toe. Als jij degene bent die verraden is, kom dan niet in de positie van de schuldige te staan. Geef gewoon je pijn toe en ga verder. De sleutel tot dit gesprek is om te ontdekken wat de problemen in de relatie waren, alsook om te proberen manieren te vinden om het gebroken vertrouwen te herstellen.

Wees er voor je ex

Hoewel je technisch gezien geen verantwoordelijkheid meer hebt voor je ex, kun je er nog steeds voor hem of haar zijn. Door opnieuw een vriendschap met je ex aan te gaan, zal je jouw ex af en toe kunnen herinneren aan wat goed was aan je relatie en dat is misschien het ticket om je verloren liefde terug te winnen. Als je iets voor je ex kan doen, zoals het repareren van een lekke band, het verplaatsen van meubels, of helpen met verhuizen, meld je dan aan als vrijwilliger.

Ondersteunend zijn

Wees super ondersteunend. Als je ex hoopt om een promotie op het werk te krijgen, een grote presentatie heeft om te geven, of een andere zenuwslopende activiteit die uitgevoerd moet worden, wees dan zeker bemoedigend. Als er communicatie met je ex beschikbaar is, stuur dan een sms vlak voor de speciale gebeurtenis en wens je ex het beste. Herinner de persoon aan wat je al weet over zijn of haar talenten en vaardigheden, en dat hij of zij het zeker goed zal doen. Alleen al weten dat iemand hen ondersteunt, is vaak nuttig en het wordt zeker op prijs gesteld.

Doorgaan met je leven

Ga echter niet aan de telefoon zitten in de hoop dat je ex jou belt, maar ga door met je leven. Ga erop uit en heb plezier met je vrienden. Als je een nieuwe activiteit wilt proberen, ga er dan op in. Dit is het moment om je te concentreren op je behoeften en wensen. Wanneer je ex ziet dat je nog steeds een goede en leuke tijd kan hebben, zal het hen herinneren aan de verschillende dingen over jou, zoals bijvoorbeeld dat je leuk en volwassen bent. Dit zal ze je nog meer doen missen. Dit is een geweldige manier om je verloren liefde terug te winnen.

Succesvol zijn om je ex terug te winnen

Het is dus mogelijk om je verloren liefde terug te winnen, maar je moet begrijpen dat als de dingen niet veranderen, de relatie weer zal mislukken. Dus, om verloren liefde terug te winnen, bereid je dan voor op hard werken en je zal succesvol zijn.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie