November deal: Full membership bij 50plusmatch

In de maand november is er een leuke actie bij de datingsite 50plusmatch. Elk nieuw lid krijgt in november alle functies die men met een betaald account ook heeft. Daarmee kan je dus bijvoorbeeld persoonlijke berichten sturen en chatten op de site. Zo vergroot je je kansen aanzienlijk op deze datingsite.

>> Hier kan je je gratis aanmelden

Deze actie geldt voor drie dagen, waarna je kan besluiten om een premium account aan te schaffen. Door nieuwe leden toegang te geven tot alle functionaliteiten op de site, kan je er perfect achter komen of de site interessant voor je is om te gebruiken.

Verder krijg je na het verlopen van de drie dagen de mogelijkheid om een volledig lidmaatschap te kopen met 25% korting. Zo kan je een zes maanden abonnement kopen, en krijg je acht maanden volledige toegang.

Videobellen

50plusmatch heeft ook een leuke nieuwe functionaliteit op de site geïntroduceerd: videobellen. Tegenwoordig datet iedereen via het internet. Vaak blijft dat helaas wat onpersoonlijk omdat je iemand niet echt in de ogen aan kan kijken. Met de mogelijkheid om video te bellen via de site, kan je elkaar ook in het ‘echt’ zien en spreken.

Daarnaast kan je ook beter de uitdrukkingen van de persoon waar je mee praat zien. Non verbale communicatie (je uitdrukkingen bijvoorbeeld) zijn minstens zo belangrijk als verbale communicatie. Met videobellen heb je die mogelijkheid dus.

Deze functie is beschikbaar naast de gewone chatfunctie, en is een mooie toevoeging aan de site.

50 Plus Match .nl

Over 50plusmatch

Datingsite 50plusmatch is een van de beste datingsites binnen het segment 50 plus. 50 plus dating gebeurt ook steeds vaker online, en 50plusmatch is daarin een van de grootste platformen waarop je andere 50 plus singles kan vinden.

Veel mensen gebruiken de site dus, wat je kans op het vinden van leuke singles natuurlijk enorm vergroot. Dit jaar zijn al bijna 10 miljoen berichten gestuurd door de leden van de site. Meld je daarom ook zeker snel aan, en je zal ook voldoende berichten kunnen sturen en ontvangen.

Wat je ook zoekt, een vriendschap, date of relatie, op 50plusmatch kan je voor allemaal terecht. Dagelijks melden vele nieuwe leden zich aan op de site, waardoor je dagelijks ook vele nieuwe matches kan vinden.

Verder is 50plusmatch een uiterst betrouwbare datingsite. Zo is de site aangemeld bij het Keurmerk Veilig Daten en het welbekende Thuiswinkel Waarborg keurmerk.

Een kijkje nemen? Gebruik maken van de actie kan via 50plusmatch.nl.

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie