Lexa opzeggen in 4 stappen

Heb je een account bij Lexa en wil je deze niet meer gebruiken? Dan is het logisch dat je de app wilt verwijderen, vooral wanneer je maandelijks geld betaalt voor het gebruik van je account.Misschien heb je de liefde gevonden via de app, heb je iemand ergens ontmoet of wil je de app simpelweg niet meer gebruiken.

Gelukkig is Lexa opzeggen goed mogelijk en kun je dit met een paar snelle stappen regelen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opzeggen van jouw Lexa account.

Lexa opzeggen: je abonnement en account

In de eerste plaats is het belangrijk om te bepalen wat je precies wilt. Je kunt namelijk je account verwijderen, maar ook je account stopzetten. Wanneer je Lexa gebruikt kun je ervoor kiezen om voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik te maken van alle mogelijkheden.

Je account wordt iedere maand automatisch verlengd. Je kunt er voor kiezen om jouw account stop te zetten zodat je niet meer hoeft te betalen. Jouw account is dan nog niet verwijderd, maar je kunt na deze maand niet meer gebruik maken van alle betaalde mogelijkheden.

Zo moet je Lexa opzeggen

Je Lexa abonnement opzeggen doe je gemakkelijk en snel online. Je meldt je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna volg je de volgende stappen:

  1. Ga naar Instellingen en Membership, rechts in het scherm. 
  2. Beweeg met je muis over je profielnaam; er wordt een venster getoond met ‘Mijn instellingen & membership’. Klik hierop
  3. Druk op Mijn Membership
  4. Op de pagina die nu verschijnt kun je jouw abonnement opzeggen.

Ben je Lexa Member? Je account bij deze dating app wordt automatisch verlengd met een maand. Je kunt zelf aangeven dat je niet wilt dat je account verlengd wordt. Dit kan al bij het afsluiten van een abonnement op Lexa.

Je krijgt bij het afsluiten van het abonnement de volgende vraag:  “Wil je niet het risico lopen je contacten te verliezen en kies je dus voor een automatische verlenging van je membership?’.

Je kan hier uit Ja of Nee kiezen. Wanneer je geen maandelijkse verlenging wilt, kies je Nee. Je automatische verlenging aan of uit zetten kan altijd: dit kan 24 uur na aanschaf van het abonnement of tot 48 uur voor de verlengdatum.

Abonnement opzeggen en definitief verwijderen

Het kan ook voorkomen dat je jouw hele account wilt verwijderen. Hiermee verwijder je al jouw gegevens. Ook dit doe je eenvoudig en snel via de Instellingen en Mijn Membership.

Wanneer je helemaal naar beneden scrollt kun je via de link het account definitief verwijderen. Als je Lexa weer wilt gaan gebruiken begin je weer opnieuw: je gesprekken zijn dan verdwenen.

Lexa opzeggen kan dus op twee manieren: zowel je abonnement als je account. Het is aan jou om te bepalen wat je wilt verwijderen. Gebruik je Lexa bijna niet maar wil je niet al jouw gegevens kwijt zijn? Zet dan je abonnement stop. Je kunt dan altijd Lexa blijven gebruiken zonder dat je gebruik kunt maken van de betaalde opties.

Heb je iemand ontmoet? Dan kun je jouw Lexa opzeggen en daarnaast ook verwijderen. 


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Lexa opzeggen in 4 stappen”

  1. Ben al weken bezig om mijn account van Our time of lidmaatschap op te zeggen.Ik ben 82 jaar en heb geen behoefte om door heel Nederland en Duitsland te reizen voor een date.De voorlichting die u geeft is erg mislijdend.Het geld wat ik elke keer moet betalen kan ik niet missen. Hopelijk kan het op deze manier.

    Beantwoorden

Plaats een reactie