Online Dating voor Jongeren & Jeugd

Ben je op zoek naar een geschikte datingsite of dating app waar je andere jongeren kan leren kennen? Bekijk de onderstaande aantal sites en apps voor het vinden van een leuke dating app of vriendschap voor jongeren dating.

Houd er rekening mee dat voor veel datingsites je gewoon 18+ moet zijn, en je anders niet toegelaten wordt. Ook het liegen over je leeftijd is hierbij geen verstandig idee. Wil je toch onder de 18 anderen leren kennen online? Ga dan eens naar leuke forums, of chatsites, waarbij je veelal anoniem kan daten, niet gebonden aan leeftijd.

Voor jongeren en studenten, kan je hieronder kijken naar de beste datingsites en -apps voor jullie!

1. Lexa – Jongeren dating door heel Nederland

Lexa .nl

Lexa is al enige tijd dé plek voor heel Nederland om met elkaar in contact te komen. Zij hebben daarom ook niet voor niets de meest actieve leden en grootste activiteit.

Het datingplatform dat oorspronkelijk begon als datingsite, heeft inmiddels ook een dating app op de markt voor al hun leden als kosteloos extraatje. Zo kan iedereen optimaal daten tussen de 25-35 jaar oud, maar kan je je al inschrijven vanaf 18 jaar!

Lexa is helemaal vrijblijvend te proberen, en zij komen geregeld met leuke dealtjes waardoor je bijvoorbeeld 3 dagen gratis een premium account krijgt. Bekijk hieronder of er zo’n actie live is!

Of bekijk Lexa voor meer informatie!

2. EliteDating – Voor studerende jongeren

Elite Dating .nl

Wanneer je als jongere avonturier net aan het studeren bent, wil je natuurlijk ook gelijk daten met andere hoger opgeleide singles. Deze zijn te vinden bij EliteDating, waar je vrijgezellen hebt van niveau.

Deze datingsite is erg betrouwbaar en wordt doorgaans gefilterd op nepprofielen. Zo kan je gerust daten met wie je daar dan ook matcht. Elke week heb je kans op honderden nieuwe matches met alle leden die zich hier aanmelden!

Het hoge succesratio liegt er niet om bij EliteDating en dit danken de leden aan de unieke manier van matchmaking, waarbij de datingsite helpt met het aandragen van potentiële partners!

Of bekijk EliteDating voor meer informatie!

3. Bumble – Dating app waar vrouwen beginnen

Bumble Dating app

Vervolgens komen we bij een platform die slechts beschikt over een dating app, en geen site. Bumble is bedacht om vrouwen de eerste stap te laten zetten met online daten, en mannen te laten wachten op een reactie van hen.

Dit is een enorm leuke dating app voor jongeren dankzij het grote aanbod aan verschillende leden van verschillende achtergronden, leeftijden en regio’s! Bumble is helemaal gratis te gebruiken en heeft hier en daar wel upgrades, maar deze blijven altijd zonder verplichting.

Ga naar dating app Bumble voor een leuke date ervaring met jongeren door heel het land!

4. Qupid – Sociaal netwerk voor gelijkgestemden

qupid datingsite

Dan kijken we naar Qupid, wat bovenal een sociaal netwerk is voor mensen die op zoek zijn naar wat spannenders dan een normale datingsite.

Voor jongeren is dit dus een leuke keuze vanaf 18 jaar, aangezien je hier allemaal open-minded gelijkgestemden tegenkomt. Zij zien dan ook dat maar liefst 70% succes heeft in de eerste maand al, en dat over een enorm aantal leden!

Als je hier je netjes gedraagt, zelfverzekerd overkomt en eenvoudig bent over je intenties en gesprekken, dan ga je je hier helemaal thuis voelen. Ook hier kan je gratis inschrijven voor jongeren dating!

Of bekijk Qupid voor meer informatie!

5. Facebook Dating – Nieuw op de markt

facebook-dating

Als laatste is het wel leuk om Facebook Dating op te nemen in deze lijst, en ja, dat is een service van Facebook zelf!

Het werkt zelfs zo simpel dat je gewoon je eigen Facebook profiel aanmeldt bij de datingservice en met deze informatie gewoon andere kan leren kennen. Een erg grappig en leuk concept, maar daarom ook perfect voor jongeren die op zoek zijn naar een leuke liefde.

Je kan Facebook Dating aanzetten in de normale app, en vanaf dat moment van een bepaalde tab, gewoon daten online. Het is nog wel enigszins opkomend in Nederland, dus ga er met een open gedacht in!

Waar kan je het best terecht voor dating van jongeren?

Hier is het wel belangrijk te vermelden dat er nooit wordt gedoogd om als meerderjarige een jongere of minderjarige te daten of te ontmoeten via zowel online als offline wegen.

Juist hierom is ook elke datingsite ten minste voor 18 jaar en ouder.

Los hiervan, kunnen jongeren voor dating online met elkaar dus het best terecht bij forums, chatsites of één van bovenstaande datingsites en dating apps. Een nog niet eerder genoemde, Parship, is ook een goede optie, mocht je bijvoorbeeld Lexa niet zo tof vinden.

Blijf je altijd netjes gedragen online, en doe geen dingen waar je je niet goed bij voelt of die geforceerd zijn. Maar heb bovenal veel plezier en geniet van de ontmoeting met de wereld van online dating!


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie