Datevermaak Podcast: liefdesverhalen over (online) daten

Dag en nacht kan je via Dag en Nacht podcasts beluisteren van de meest gevarieerde podcastmakers van Nederland. Zo ook vind je hier de Datevermaak Podcast! Over alles wat met daten te maken heeft in 2020 kan je de meest actuele liefdessituaties horen vanuit de ervaringen van Lisa Mosmans, Timo Harmelink en Lieke Malcorps.

Neem hier alvast een kijkje!

Over Podcast Datevermaak

Opgezet door drie single vrienden is dit een podcast waarin de hosts hun online dating flaters slaan zodat jij deze in de toekomst gerust kan vermijden. Zeker met de visie op 2020 gericht was dit een interessante podcast over online daten.

Ook Datingsitekeuze.nl heeft een verschil gezien in de betrokkenheid en activiteit van online daten tijdens 2020, maar dit is zeker bij echte dates en afspraakjes een groot verschil geweest. Maar waarom is het nu een stuk ingewikkelder geworden? Hoe zit dat nou precies met ‘goed zijn’ in online dating apps of dat soort aparte dilemma’s?

Timo, Lisa en Lieke gaan op pad en beantwoorden al jouw vragen in deze Datevermaak Podcast! Twee keer per maand krijg je een update van hun date-activiteiten en liefdesleven zodat jij erachter kan komen wat je wel en niet moet doen tijdens online dating.

Online Dating Onderwerpen

De eerste podcast lanceerde zelfs al in mei 2019, waarna er stug elke twee weken een podcast is gepubliceerd. Zo begon de discussie bij online vs offline daten en vloeide langzaamaan voort richting datingapps, eerste dates en ongeschreven regels bij daten en chatten.

Inmiddels zijn er al vele verschillende onderwerpen belicht in de podcast met ook discussies over of daten bijvoorbeeld aangeleerd of aangeboren was. Daarnaast hoor je enkele situaties van de ergste dates ooit waardoor jij je ook niet meer zo hoeft te schamen over je eigen ongemakkelijk situatie!

Wanneer je de podcast luistert op bijvoorbeeld Spotify of iTunes zal je verder punten horen als dates stalken, persoonlijke updates en zelfs een hele survivalgids voor de feestdagen! Wat doe je op Valentijnsdag en hoe ga je daten in tijden van corona? De opkomst van dating apps in diezelfde tijd maar ook in het algemeen wat wel en niet werkt tijdens online dating.

Datevermaak ‘Vriend van de Show’ worden

Naast dat de podcast al uitgelicht is geweest in kranten als de Volksrant, kan je het spektakel ook vinden op VriendVanDeShow.nl, in de thuisbasis voor de leukste podcasts binnen Nederland!

Zo kan je dus updates krijgen over de Datevermaak podcast zelf, en ook specifieke updates krijgen over wat er gebeurt bij de show en ook mee dicussiëren over de onderwerpen. Als echte vriend van de show doe je een donatie die je zelf kiest en hoe vaak je deze wilt doen. Op deze manier kan je ook vriend worden van verschillende shows!

Andere Date Podcasts

Interesse in de Datevermaak Podcast maar ook opzoek naar andere onderwerpen? Of gewoon benieuwd hoe de date-wereld in elkaar steekt vanuit een ander perspectief? Bekijk anders één van de alternatieve podcasts gerelateerd aan online daten!

Podcasts worden in het algemeen steeds populairder, zo ook podcasts over de liefde. Naast Datevermaak krijg je via onderstaande podcasts informatie over onderwerpen als seksadvies en dateblunders:

 • Op de liefde
  • Podcast over de essentie van de liefde met verschillende relevante gasten.
 • Anoniem intiem
  • Podcast over mannenontmoetingsplekken; voor homo dating.
 • Swipe left, Swipe left
  • Onverwachte relatie-avonturen en gefaalde dates ingestuurd door luisteraars van de podcast.
 • Vuile lakens
  • De taboes binnen de sekswereld worden uitgebreid besproken, grotendeels gericht op het vrouwenlichaam

Luister naast de Datevermaak Podcasts ook vergelijkbare podcasts en laat hieronder weten wat je favoriet is geweest! Veel luisterplezier.

5/5 - (2 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie