Badoo verwijderen in 6 stappen

Wil je Badoo verwijderen? De dating app is geliefd onder mannen en vrouwen en kent een grote populariteit. Toch kan het voorkomen dat je de app wilt verwijderen, bijvoorbeeld omdat je de liefde van je leven hebt gevonden of omdat je toch een andere app wilt proberen. In dit geval is het belangrijk om de juiste stappen te volgen, zodat je de app op de juiste manier van je telefoon verwijderd. Hoe moet je Badoo verwijderen? Dat lees je hier!

Meer over Badoo

Badoo is een populaire dating app waarmee je niet alleen leuke dates kunt vinden, maar ook nieuwe mensen kunt ontmoeten. De app is dus ook ideaal wanneer je graag nieuwe vrienden wilt maken, bijvoorbeeld als je verhuisd bent naar een nieuwe buurt. De app is toegankelijk, makkelijk te gebruiken en voor alle leeftijden. Ook als je op zoek bent naar een leuke relatie is Badoo de ideale app om te gebruiken. Je kunt gratis, gemakkelijk en snel een profiel aanmaken via de website of de app. Op deze manier kun je Badoo altijd en overal gebruiken om te chatten met je nieuwe vrienden of een leuke date.

Hoe moet je Badoo verwijderen?

Badoo is gemakkelijk te downloaden, maar je kunt het ook altijd weer verwijderen. Als je de app hebt op je telefoon, kun je de app verwijderen, maar daarmee is je account nog niet verwijderd. Door in te loggen op je account via de computer kun je jouw account definitief verwijderen. Een account definitief verwijderen betekent wel dat je de volgende keer een heel nieuw profiel moet maken om weer gebruik te kunnen maken van de app. Hier vind je een snel stappenplan voor het verwijderen van Badoo:

1. Ga naar de website: www.badoo.nl ;
2. Log in met je gegevens en klik op je profielnaam;
3. Rechts in beeld staat een tandwiel; via deze knop kom je op de pagina Instellingen;
4. Scroll helemaal naar beneden en klik op de tekst ‘Account verwijderen’;
5. Er verschijnt een pop-up scherm. Vink hier ‘Je account verwijderen’ aan en klik daarna op ‘Verder’;
6. Er verschijnt een nieuw venster. Klik hier opnieuw op ‘Je account verwijderen’;
7. Je account is nu definitief verwijderd.

Badoo verwijderen: alle gegevens kwijt

Badoo verwijderen doe je dus makkelijk en snel in slechts 6 korte stappen! Nu je jouw account op Badoo verwijderd hebt, kun je ook de app van je telefoon verwijderen. Dit kun je eenvoudig doen via de appstore of door de app langere tijd ingedrukt te houden. Zo verwijder je de app van je telefoon. Nu is je account verwijderd en ben je dus ook al je gegevens kwijt, zoals matches en gesprekken. Als je toch weer een account wilt aanmaken bij Badoo, begin je weer helemaal opnieuw.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie