Ik ben verliefd! 9 signalen dat hij ook verliefd is

Een relatie is natuurlijk hartstikke gezellig en aandacht van degene die je leuk vindt, is het beste ooit. Maar voorgaand aan een relatie is er een hele serie aan dates die je vaak doorgaat.

De vraag die echter vaak blijft hangen na deze dates is: “Vindt hij me wel echt leuk?” Verder denk je waarschijnlijk ook vaak na over: “Wil hij wel een relatie?”

De volgende 9 signalen wijzen toch wel echt zijn verliefdheid voor jou uit en betekenen dat hij wel echt een speciaal plekje in z’n hart heeft.

hart verliefd

1. Hij toont interesses in je

Als je man van jouw nieuwe leven net iets te veel interesse in je heeft dan is de kans groot dat daar wat meer achter verborgen zit. Hij vraagt bijvoorbeeld naar je verleden en naar je vrije tijd maar ook wie je vriendinnen zijn.

Als je het nu nog niet zeker weet, bekijk dan of hij niet ophoudt met vragen en of hij zich interesseert voor nutteloze informatie!

2. Hij verandert als jij in de buurt bent

Eigenlijk is dit een beetje een lastige want wie wil nou iemand anders veranderen? Toch komt het vaak voor, hij is aan de praat met z’n vrienden en als jij er bij komt staan, zal die z’n doen en laten compleet veranderen.

Hij is simpelweg ineens heel bewust van z’n gedrag en probeert zich zo goed mogelijk voor te doen. Niks mis mee! Maar wel een slimme manier om achter z’n intenties te komen…

3. Hij is er voor jou

Hij zal altijd voor je klaar staan om jou je op je gemak te laten voelen. Als er iets is dan kan je altijd bij hem terecht, ook als het minder goed uitkomt.

Verder zal die aandachtig naar je luisteren als jij je hart lucht of geeft je advies. Al met al, hij zal er voor je zijn op je goede dagen, maar al helemaal op je mindere dagen!

4. Hij probeert indruk op je te maken

Met of zonder z’n vrienden erbij probeert hij het mannetje te zijn. Hij doet net een beetje teveel z’n best en schept lekker veel op. Of jij hierop valt moet je zelf bepalen, maar misschien is het niet eens een blijvend gedrag. Hij doet het waarschijnlijk om je te winnen.

liefde in parijs

Als Mr. Love opschept over z’n werk, auto of wat dan ook, dan wil die graag laten zien hoe fijn z’n leven is en hoe graag jij er dus bij zou willen. Het is natuurlijk ook wel een beetje schattig!

5. Complimentjes als water

Van water heb je genoeg, maar van complimentjes? Nu wel! Het mannetje wil graag aan jou laten weten hoe leuk je wel niet bent en hoe goed je eruit ziet. Dit doet hij grotendeels via complimentjes.

Deze keer is het wel allemaal echt! Mannen geven niet snel complimenten, dus als je er één krijgt is het zeker oprecht. Als hij je zo mooi en aantrekkelijk vindt, geeft hij snel een complimentje over je kleding of uiterlijk. Lief!

6. Constant contact zoeken

Berichtje hier, berichtje daar. Het houdt niet op. Hij kan gewoon niet meer zonder je en wil graag weten hoe het met je gaat. Een goed signaal dat hij geïnteresseerd in je is! Naast online contact zal hij je ook in het echt een stuk vaker aanspreken.

Een stapje verder is wanneer hij je daadwerkelijk mee vraagt op een date of vraagt om je te zien. Dan weet je zeker dat je goed zit!

7. Hij plaagt je

Beetje irritant om zelf aandacht te krijgen. Hij doet het ongetwijfeld! Als hij grapjes maakt die je plagen of stomme sarcastische opmerkingen maakt dan heeft hij zeker gevoelens voor je! Voel je niet vervelend als hij een beetje vervelend doet want het is slechts een teken dat hij je leuk vindt!

plagend koppel in bed

8. Small talk

Dit valt een beetje onder het kopje contact houden maar het is een specifiekere manier. Want als hij steeds het gesprek actief gaande houdt, dan weet je zeker dat hij verliefd is! Verder merk je het aan de hoeveelheid vragen die hij stelt in het echt of online. Hoe meer vragen, hoe leuker die je vindt! Hij wil gewoon steeds van je horen.

Als het voelt als stalken dan is dat natuurlijk niet fijn; maar wees niet gevreesd, vaak is dit gewoon onhandigheid van hem.

9. “Ik hou van je!”

Hij zegt letterlijk dat ie je leuk vindt! Of misschien wel dat ‘ie echt verliefd is. Andere keren zal die het op een minder directe manier zeggen en zit het meer verwerkt in een opmerking.

Probeer die vragen of opmerkingen met dubbele bodem te herkennen en je weet gelijk hoe hij over je denkt!

Andere manieren voor een lieve man

Niet overal vind je een man die bij je past of van je houdt. Idealiter zou je iemand leren kennen op basis van interesses en hobby’s, maar dat kan helaas niet. Of toch wel!

Via datingsites kan je snel en gemakkelijk je eigen interesses ingeven en via je profiel met andere singles matchen, super handig!

Bekijk bijvoorbeeld één van onderstaande datingsites, met de grootste netwerken in Nederland.

Gratis datingsites top 3

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie