Dating Donderdag Week 30

Daar is ‘ie weer hoor, wees gerust! Dating Donderdag is toch eigenlijk wel de diamand van Datingsitekeuze.nl!

In Dating Donderdag behandelen we wekelijks een fantastische openingszin om te gebruiken in al je online escapades en verder combineren we dat met een heerlijke datingtip.

Om het geheel af te sluiten ga je naar huis met een date locatie voor jouw zoveelste date of schrijf je je in bij de datingsite van de week!

Geniet ervan en deel dit uiteraard met al je vrienden en liefdes!

1. Openingszin van de week

Om week 30 van het jaar succes te vinden in het daten is het niet een slecht idee om jouw gesprek te openen met een zogenaamde quizvraag. Maar wees creatief!

Met zo’n vraag moet je wel oppassen dat je niet te saai overkomt en probeer je dus te zorgen dat je crush interesse in je krijgt.

Een idee om dat voor elkaar te krijgen is:

Weet jij hoe zwaar een ijsbeer is?

flirtende feestgroep

Misschien een rare vraag maar je kan hem vast op je eigen situatie toepassen!

Binnen de kortste keren knoop je een gesprek aan, en dat allemaal dankzij één mysterieuze quizvraag…

2. Datingtip van de week

Deze week wordt het weer eens tijd om nieuwe leuke mensen te ontmoeten.

Hoe dan?!

Goede vraag, en de volgende vraag is “Waarom?”.. Nou, je netwerk vergroten is altijd erg voordelig voor jouw liefdesleven in de toekomst.

Verder kan je zelf bepalen wat je met al jouw nieuwe connecties doet maar allereerst is het hartstikke fijn een verfrissende match te hebben!

Zo pak je dat aan:

Probeer een nieuwe sport en word lid bij een sportvereniging.

Überhaupt het proberen van een nieuwe sport kan al genoeg, maar als je ook nog lid wordt van een nieuwe vereniging zit je al helemaal goed!

Hier lopen talloze mensen rond van alle soorten en maten, hartstikke leuk om kennis mee te maken. Wees niet bang, gewoon doen!

3. Date locatie

Om aan te sluiten op het vorige kopje, is een goede sport natuurlijk niet onmisbaar.

Daarom is het een fantastisch idee om al inspiratie op te doen:

squashende dame
De Squash Vereniging!

Squashen is een heerlijke sport voor iedereen en maakt gebruik van vrijwel alles in je lichaam. Ondanks de inspanning is het enorm toegankelijk voor elk soort persoon.

Voel je vrij om gelijk eens een kijkje te nemen bij de lokale squashvereniging, meestal geven ze gratis proeflessen. Twijfel niet langer!

4. Datingsite van de week

Als laatste is er deze week weer een datingsite voor je geselecteerd. Om aan te sluiten bij jouw flirt gedrag, potentieel, is het weer een fantastische flirt site geworden:

FlirtMee is een perfecte match voor al jouw spannende verlangens.

FlirtMee

FlirtMee is zoals de naam al zegt perfect voor een avondje lekker flirten of zoveel als jij zelf zin hebt. Neem eens een kijkje en ervaar het gemak!

4/5 - (2 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie