Single reizen

Beleef elkaar tot in de puntjes! Singlereizen zijn echt de manier om andere singles te leren kennen. Ga met leeftijdsgenoten op reis en doe een activiteit die jullie beide aantrekt.

Er is een groot aanbod aan single reizen te vinden online met een optie om eerst te boeken en pas later te betalen! Een single vakantie is voor veel Nederlanders dan ook dé manier om hun match of gewoon een alleenstaande leeftijdsgenoot beter te leren kennen.

Nieuwe mensen leren kennen

Met enorm veel verschillende bestemmingen door heel Europa en zelfs extra keuze wereldwijd heb je het uitgebreid voor het kiezen op wat voor een single groepsreis je gaat.

Het is een spannende situatie wanneer je in je eentje op een vakantie gaat met mensen die je nog niet kent. Wat een singlereis dan ook anders maakt is dat iedereen in hetzelfde schuitje zit.

Iedereen om je heen wilt nieuwe mensen leren kennen en echt diepere connecties maken met alleenstaanden om hen heen. Zo weet je ook precies in wat voor doelgroep je je bevindt en hoe je hier in de groep zal vallen. Dit maakt de drempel een stuk toegankelijker om het gewoon eens te proberen!

Bekijk hieronder de verschillende doelgroepen en mogelijkheden voor single reizen:

Single reizen voor Senioren vanaf 50 plus!

Voor alleenstaande 50 plussers zijn er een hele hoop singlereizen om van te genieten! Bekijk nu onderstaande aanwijzingen om als 50 plusser de singlereis van je leven te maken bij een vertrouwd bureau. Onbezorgd op reis en jouw hele reis verzorgd met als…

Reisthema’s voor singlereizen

Daarnaast heb je een brede hoeveelheid reisthema’s helemaal van cultuurvakanties tot stedentrips en van zeilvakanties tot zelfs langlaufen.

Je kan echt doen wat bij je past of waar je graag uitdaging in zoekt. Er zijn ook reizen gepland tijdens Oud & Nieuw en de Kerstdagen om zo singles tijdens de feestdagen zelfs bij elkaar te brengen.

Per doelgroep zijn er activiteiten die je gewoon kan boeken voor een moment dat jou zelf past.

Doelgroepen voor Single reizen

Met een single groepsreis is alles helemaal tot in de puntjes verzorgd.

En dat wordt per doelgroep gedaan! Zo kan je je aanmelden voor een bepaalde vakantie volgens één van bovenstaande reisthema’s met ook nog vele andere opties en vervolgens word je aan je eigen doelgroep gelinkt.

Zo weet je zeker dat je met mensen omgaat waar je misschien ook nog wel een leven zou mee willen delen… Of in ieder geval een relatie, of date.

De doelgroepen worden veelal ingedeeld in leeftijden met een verschil van zo’n 10 à 20 jaar. Afhankelijk ook van de leeftijd van de singles zelf. Natuurlijk kan je helemaal zelf kijken in welke groep je graag zou willen reizen en waar je denkt het meeste aansluiting te hebben. Bekijk de algemene doelgroepen hieronder:

  • 25-45 jaar
  • 30-49 jaar
  • 40-59 jaar
  • 50-69 jaar

Zo zie je dat er voor ieder wat wils is. Bekijk nu bij bovenstaande blogs meer informatie over het onderwerp en boek gelijk een single vakantie van jouw dromen!

5/5 - (2 stemmen)