Single reizen voor Senioren vanaf 50 plus!

Voor alleenstaande 50 plussers zijn er een hele hoop singlereizen om van te genieten! Bekijk nu onderstaande aanwijzingen om als 50 plusser de singlereis van je leven te maken bij een vertrouwd bureau. Onbezorgd op reis en jouw hele reis verzorgd met als enige focus het vinden van een leuke date!

Ga op zoek naar een compleet aanbod waarbij je niks meer zelf hoeft te regelen en écht helemaal even lekker weg op vakantie kan zijn. Zo kan je bij verschillende single reizen organisaties zoals Kras, Fox en Singlereizen.nl een goede deal ontvangen.

Lees verder voor meer informatie over wat een singlereis nou eigenlijk inhoudt, wat allemaal onder de mogelijkheden valt en hoe je eentje voor jezelf boekt!

Waarom op Single groepsreis?

Je kan uiteraard wel oneindig blijven online daten, en dat werkt ook zeker voor een groot deel van de mensen. Maar sommigen merken dat ze hier hun match niet goed genoeg mee leren kennen.

Voor deze mensen wordt veelal de optie gegeven om op een singlereis te gaan om zo andere senioren te ontmoeten en écht iemand beter leren kennen. Zo weet je onder het genot van een fantastische activiteit precies hoe iemand is en hoe deze andere 50 plus single omgaat in een andere situatie dan een normale date.

Eigenlijk weet je veel zekerder of iemand wel echt bij je past, op een heel ander niveau en dan ook nog met een uitdagende reis!

Actieve Singlereizen Vakantie

De mogelijkheden zijn echt eindeloos, en dat maakt het ook leuk om verschillende singlereizen uit te proberen! Zo kan je op een actieve singlereis gaan op vakantie naar bijvoorbeeld een wintersport, met waarschijnlijk anderen even actief als jijzelf.

Verder zijn er andere actieve senioren reizen zoals wandelvakanties of bijvoorbeeld een weekend fietsen met andere singles. Dit kan in heerlijke natuurgebieden waar je echt even tot rust komt.

Bij zulke actieve single reizen kijk je veelal naar activiteiten als fietsen, mountainbiken of bijvoorbeeld hiken. Een wat meer spannende reis zoals raften of klimmen valt ook bij veel singles in de smaak!

Bestemmingen Single reizen 50 plus

Qua landen waar je heen kan, ligt het er vooral aan welke activiteit je je aan waagt. Dit kunnen veel verschillende landen met veel mogelijkheden in Europa.

Voor wintersport gaan veel singles naar fantastische bestemmingen als Zweden, Oostenrijk, Italië of Finland. Met wat minder koude vakantie is het fijn om in de lente of zomer landen als Kroatië, Portugal of Bulgarije te boeken, hier heb je helemaal zelf de keuze in uiteraard.

Veel singles boven de 50+ houden het vaak wat dichter bij huis en reizen af naar onze buurlanden Duitsland en België.

Populair: 50+ Singlereis naar België

Veel Nederlandse senioren ontmoeten? Ga mee op een groepsreis naar België!

Kies één van de fantastische reizen met keuze uit natuurvakanties in een landhuis midden in de bossen of op een enorm landgoed tijdens de feestdagen. De doelgroep voor de reizen ligt zowel 40 en 59 jaar als 50-69 jaar oud!

Leer leuke steden in België met gelijkgestemde 50 plus singles die jou ook graag willen ontmoeten op één van de single reizen. Jouw single reisgenoten willen ook het meeste halen uit deze reis en vinden het daarnaast fijn even van hun drukke leven weg te zijn.

Reizen voor 50 plus singles boeken

Ben je al helemaal klaargestoomd om een reis te boeken? Dat kan bij één van onderstaande reisbureaus, welke de beste zijn in Nederland.

Hier kan je verschillende reizen vergelijken en precies filteren op jouw eisen en verlangen voor een singlereis. Zo kies je voor bijvoorbeeld een actieve vakantie, zonvakantie, wintersport of weekendje kamperen.

Het wordt gezien als een van de makkelijkste manieren om nieuwe mensen te leren kennen op een hoger niveau. Pas wel op… Wie één keer boekt, boekt vaak opnieuw!

Singlereizen bureaus en organisatie

Onderstaande reisbureaus hebben de beste aanbiedingen op het gebied van single reizen en het ruimste aanbod voor 50 plus singlereizen. Bekijk ze direct!

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie