Registreer nu gratis!

Single nl Datingsite Review

Bij Single.nl vind je singles vanaf 24 jaar die weten wat ze willen (en wat ze niet willen). Lekker vrijblijvend contact leggen met jongens en meiden bij jou in de regio. Een profiel is zo aangemaakt en kost niets. Wacht dus niet langer en begin de zoektocht naar leuke en soms spannende contacten.

Blijf single, geniet van het leven

Dat is het motto van Single.nl. Deze datingsite is bedoeld voor singles die gewoon single willen blijven – de zogenaamde bewuste single. Flirten mag, chatten mag en daten is leuk, maar een relatie? Nee, dat toch liever niet. Er is een groeiende groep singles die helemaal niet op zoek zijn naar vastigheid, maar gewoon een beetje fun willen. 

Met de handige app kun je waar en wanneer jij wilt flirten en chatten met andere bewuste singles. Sommige vinden het fijn om wat langer te chatten en elkaar beter te leren kennen alvorens af te spreken. Maar er zijn er ook genoeg die niet veel informatie nodig hebben en liever gelijk op een dat gaan. Er is voor ieder wat wils. Niks moet en alles mag.

Handige Speed Match functie

De naam geeft het al een beetje aan. Deze functie is speciaal ontwikkeld voor mensen die weinig tijd hebben. Het kan namelijk nogal een werk zijn om al die profielen goed te bekijken en te lezen. De Speed Match functie helpt jou daarbij door een voorselectie te maken. Automatisch wordt jij gematcht met andere leden waar jij iets mee gemeen hebt.

Single.nl Profiel

Als je een leuk profiel tegenkomt dan stuur je gewoon een flirt zodat de ander jou kan beoordelen. Als je een flirt terugkrijgt dan weet je dat het goed zit en kan je beginnen met chatten. Mocht je de ander heel bijzonder vinden, dan kan je beter een persoonlijk bericht sturen. Dat blijft de meest succesvolle manier om contact te leggen. 
Wees vooral eerlijk en jezelf. Dit begint al bij je Single.nl profiel. Zet er drie of vier foto’s van jezelf op vanuit verschillende hoeken genomen. Een van vakantie bijvoorbeeld, een selfie en een foto bij jou thuis. Op die manier kan de ander jou beter beoordelen en voorkom je teleurstellingen.

Dating Tips

Schrijf een positieve en spontane tekst. Het hoeft geen essay te zijn, maar wel op z’n minst drie alinea’s. Schrijf over iets persoonlijks, over jouw bezigheden en wat je interesses zijn. Schrijf geen onwaarheden, want uiteindelijk zal je door de mand vallen en kan je in onprettige situaties terecht komen. 

Toon tijdens het chatten vooral ook interesse in de ander. Stel vragen over zijn of haar hobby’s of vakantieplannen bijvoorbeeld. Naast leuke en grappige anekdotes, vertel ook wat meer persoonlijke dingen. Over je familie of vrienden bijvoorbeeld. Een open opstelling is de weg naar een succesvolle date.

Single.nl Ervaringen

Schrijf hieronder je eigen review van Single.nl:


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie