Registreer nu gratis!

Qupid Datingsite Review

Qupid.nl is een datingsite voor vriendschappen, flirts en spannende contacten. Er zijn leden door heel Nederland en België, dus waar je ook bent er is altijd wel een leuke single bij jou in de buurt. Er zijn maar liefst 165.000 leden, dus er zit zeker iemand bij voor jou. Een profiel is zo aangemaakt, en je zoektocht kan meteen beginnen.

Ontmoet leuke singles met Qupid

Bij Qupid helpen ze je graag een handje op weg met uitgebreide zoekfuncties. Je hebt natuurlijk niet de tijd om alle profielen een voor een te bekijken. Je kan zoeken op een leuke man of vrouw bij jou in de regio bijvoorbeeld. Lekker praktisch voor als je gaat afspreken en daarna ook als je elkaar vaker wilt zien.

Verder kun je zoeken op leeftijd of interesses. Op die manier filter je de profielen en zal je gemakkelijk een match vinden. Bij Qupid slaagt 70% al in de eerste maand. Dus succes is haast gegarandeerd. Al 17.500 leden zijn jou voorgegaan in het vinden van een leuke date of levenspartner. Wacht dus niet en maak een profiel aan, het is zo gepiept.

Tips voor een leuke date

Het is natuurlijk spannend om af te spreken voor een date. Iedereen is wel een beetje zenuwachtig, heel normaal. De kenners van Qupid.nl hebben een aantal tips opgesteld om er voor te zorgen dat de date soepel en aangenaam verloopt. Wat het beoogde doel ook moge zijn, er zijn een aantal gouden regels.

Voorbereiding is alles. Begin met het kiezen van een geschikte locatie om af te spreken. Denk vooral aan een publieke en levendige plek. Op die manier zullen beiden zich veiliger voelen en dus meer op hun gemak. Ga ook de eerste keer alleen wat drinken, dat schept geen verplichtingen. Mocht de date toch niet zijn wat je verwacht had, kan je na een paar drankjes al weg. Aan de andere kant, als het een succes is, bestel je gewoon een hapje.

Of lees hier 13 ideeën voor je eerste date

Lees voor de hand nog even jullie chatgesprekken door. Zo fris je snel op je wat jullie allemaal al besproken hebben en voorkom je onnodige vragen waar je het antwoord al op weet. Daarnaast kan je alvast wat gespreksonderwerpen en anekdotes voorbereiden die de date aan zullen spreken.

Tijdens de date is het belangrijk de partner in de ogen te kijken als je aan het praten bent. Dit straalt zelfverzekerdheid en interesse uit – twee belangrijke punten om jouw partner te verleiden. Vertel leuke anekdotes en wat persoonlijke ervaringen, stel je open op. Maar zorg er voor dat de ander ook aan het woord komt. Toon interesse in de ander.

Het werkt echt

Bij Qupid.nl controleren ze alle profielen op scams. Zodoende chat jij alleen maar met echte en geïnteresseerde mannen en vrouwen. Het is niet voor niks dat al die 17.500 mensen in de eerste maand al een succesvolle date hebben gemaakt. Nu alleen nog maar even een leuk profiel opstellen en binnen de kortste keren heb jij een leuke date.

Ervaringen Qupid

Laat hieronder weten wat jij van Qupid vond of lees eerdere reviews:

3.5/5 - (2 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie