Registreer nu gratis!

Alleenstaande Moeders Datingsite Review

Vind jij het als alleenstaande moeder moeilijk om een goede en betrouwbare online date te vinden? Dan is de datingsite alleenstaande-moeders.nl echt iets voor jou. Het is een van de drukst bezochtste en succesvolste datingsite in Nederland voor single moeders en vaders.

Alleenstaande moeders opgelet

Elke week worden er meer dan 100 nieuwe aanmeldingen gemaakt op de site met zoekende moeders en vaders. Dit is een minimumvereiste om je in te schrijven op deze site, het hebben van kinderen. Handig voor jou als alleenstaande moeder, hoef je niet steeds het juiste moment te vinden om te vertellen dat je een zoon of dochter hebt.

Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie deelnemers op deze site een partner vindt. Dat is een super hoog percentage wat je niet tegenkomt bij andere datingsites. Het betekent dat er kwalitatieve mannen lid zijn en dat de kans enorm groot is dat jij hier jouw levenspartner tegen gaat komen.

Er zijn hier veel mannen

Op veel sites vind je vaak een onevenredig aantal mannen of vrouwen. Niet echt handig voor jouw zoektocht naar de perfecte partner. Bij deze datingsite is het eerlijk verdeeld. Er zijn 48% mannen en 52% vrouwen. De perfecte balans voor het vinden van jouw levenspartners.

Voor welke functies moet je betalen?

Als gratis lid kan je lekker rondsnuffelen op de site. Je kan ongelimiteerd profielen doorzoeken en van elk profiel een klein aantal foto’s zien de profiel tekst. Op zich prima, maar als je contact wilt leggen kan je als gratis lid alleen maar standaard voorgeprogrammeerde berichtjes sturen. Op die manier wordt het wat lastiger om een echt diepgaand gesprek te hebben.

Kosten Alleenstaande Moeders

Vanaf 19,95 euro per maand heb je al een premium lidmaatschap. Voor dit kleine bedrag kan je ongelimiteerd en gepersonaliseerd berichtje sturen naar leuk papa’s die jou aanspreken. Daarnaast kan je alle foto’s van jouw matchen zien, altijd handig toch?

Je kan ook zien welke vaders jouw profiel bezocht hebben. Altijd fijn om te weten, wellicht zit er iets leuks tussen. Andersom zien de mannen dat ook als jij hun profiel bezocht hebt. Vind je dat niet fijn? Met een premium lidmaatschap kan je anoniem gaan rond kijken als je dat wilt. Even aanvinken, en geregeld.

Alleenstaande Moeders.nl garandeert contact

Je leest het goed, deze datingsite is zo overtuigd van het eigen succes dat contact gegarandeerd wordt. En niet een, nee maar liefst twee of vier contacten. Neem je een premium abonnement van drie maanden dan heb jij recht op twee gegarandeerde contacten. Neem je een zes maanden lidmaatschap dan garandeert alleenstaande-moeders.nl contact met vier leuke vaders.

Dit is dan ook de reden dat de statistieken laten zien dat je hier een op de drie moeders met een leuke vent tegenkomen. En niet alleen een leuke vent, in veel gevallen loopt het uit op een langdurige en liefdevolle relatie. Want net als de moeders, zijn de vaders hier ook naar op zoek.

Recensies Alleenstaande Moeders

Laat hieronder jouw ervaring bij Alleenstaande Moeders achter:


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie