Registreer nu gratis!

Vijftigplusdating Datingsite Review

Vijftig is het nieuwe veertig zeggen ze wel eens. En dat is zeker waar voor de leden van vijftigplusdating.nl. Een datingsite vol met gelijkgestemde mannen en vrouwen vol met levenslust. Het is een van de drukst bezochtste datingsites die er zijn. Dus ben jij op zoek een levenspartner, kijk dan niet verder.

Daten is ook voor vijftigplussers

Er komen elke week honderden nieuwe leden bij. Dus vervelen is geen optie. Heerlijk bladeren door profielen van gelijkgestemde mensen om jouw perfecte partner te vinden. 

Heb jij ook weinig geduld om met jonge mensen te chatten? Ben jij op zoek naar iemand met dezelfde normen en waarden? Iemand die in dezelfde levensfase zit als jij? Dan is vijftigplusdating.nl het ideale platform voor jou. Twijfel niet langer, maak een profiel aan in tien minuten en probeer het gewoon vrijblijvend uit.

Contact maken is nog nooit zo makkelijk geweest

Er zijn een drietal mogelijkheden om met een toekomstige partner contact te leggen. Je kan zelf een leuk en spontaan berichtje samenstellen, je kan een smiley sturen, of je kan een van de ijsbreker zinnen selecteren. Er zijn mogelijkheden voor alle soorten momenten.

Heb je weinig tijd, dan is het handig om de ijsbrekers te gebruiken. Op die manier laat je de ander zien dat je interesse hebt. Op een later moment kan je altijd nog een uitgebreider berichtje sturen. 

Een smiley is handig, maar niet altijd even succesvol. Mensen vinden het leuk om een persoonlijk berichtje te ontvangen. Het kost wel wat moeite om creatief en spontaan over te komen soms, maar het is zeker de moeite waard. Op die manier begin je al meteen een betekenisvol contact op te bouwen. Je zal zien dat je bijna altijd een reactie ontvangt als je de moeite neemt om persoonlijk iets te schrijven.

Kosten Vijftigplusdating

Je kan de datingsite prima gebruiken zonder betalend lid te worden. Helaas zijn er wel een aantal beperkingen. Dus mocht je er meer uit willen halen, wordt een abbonement toch wel aangeraden. Je bent al een premium lid vanaf 19,95 euro per maand. Voor het vinden van een levenspartner is dat echt niet veel geld.

Je kan ongelimiteerd foto´s kijken, profielen bezoeken en berichtjes sturen. Je kan ook zien wie jouw profiel bezocht heeft, en anoniem zoeken zodat de ander niet ziet dat jij langs bent geweest. Je kan vervelende leden negeren of zelfs blokkeren. En je kan de datingsite gewoon zonder lastige reclames gebruiken.

De allerbeste functie voor premium leden van vijftigplusdating.nl is toch wel de lokale zoek radius. Dat is natuurlijk wel heel fijn dat je potentiële partners bekijkt die bij jou in de buurt wonen of werken. Geen lange reisafstanden dus, want daar heeft niemand zin in natuurlijk. En wie weet, woont jouw perfecte levenspartner gewoon bij jou in de straat.

Ervaringen Vijftigplusdating

Bekijk hieronder reviews van andere datende 50 plussers:

3.2/5 - (6 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Vijftigplusdating”

  1. Niet gebruiken, deze website. Dit bedrijf checkt de e-mailadressen niet. Daardoor bleef ik maar spam krijgen van dit bedrijf. Ondanks herhaaldelijke berichten, dat ze het verkeerde e-mailadres gebruikten, veranderde er niks. Er reageerde niet eens iemand. (En ja, ik heb echt wel het goede e-mailadres gebruikt om dit door te geven.) Dit bedrijf is dus volkomen ongeïnteresseerd in hun klanten. Tegen de wet AVG in, weigerde dit bedrijf ook nog eens mijn gegevens te verwijderen. Onwettige bedrijfsvoering. Aangifte volgt. Niet mee in zee gaan dus. Zoek een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie