Chatgirl Datingsite Review

Chatgirl is een site waar je kan chatten en webcammen. Deze sekschat website was de eerste in zijn soort, en is de grootste van Nederland en België. Je hoeft niet een profiel aan te maken, maar dat kan wel gratis.

Vervolgens kan je berichten sturen naar andere leden. De site is bedoeld als sekschat, dus je zal diverse gesprekken met anderen over seks hebben. Dit kan geheel anoniem. Naast de chatbox vind je er ook een forum en webcams.

Chatgirl is er voor iedereen, hetero’s, homo’s, lesbiennes, of stellen die op zoek zijn naar swingers.

Inschrijven bij Chatgirl

Inschrijven is heel makkelijk gebeurd, en is gratis. Je moet aangeven wat je profielnaam is, en of je een man of vrouw bent. Na registratie kan je meedoen aan de chats.

Als je meer mogelijkheden wilt, kan je een betaald account aanmaken. Zo’n VIP account geeft je de mogelijkheid om te zien wie jou profiel heeft bezocht, en kan je bijvoorbeeld reclame maken.

Kosten VIP account

Zo’n VIP account bij Chatgirl kost 1,40 euro in Nederland, 2 euro voor België. Je betaalt door middel van je telefoon.

Als je ongeveer 15 minuten geen gebruik maakt van de chat, dan wordt je sessie gesloten. Hiermee verlies je ook je VIP account status.

Ook kan je voor een Gold account kiezen. Daarvoor betaal je maandelijks kosten.

Verhouding man/vrouw

Chatgirl is vooral populair onder mannen. Zo’n 65% is een single man, 25% is vrouwelijk en 10% een stel.

Om meer informatie over iemand te krijgen voordat je gaat chatten, of terwijl je aan het chatten bent, kan je hun profiel bezoeken. Daar vind je meer informatie over de persoon.

Als er te weinig vrije vrouwen aanwezig zijn op de site, dan kan je geen gebruik maken van de gratis functies. Dan moet je een VIP account afsluiten, om toch nog deel te kunnen nemen aan de chats.

Betrouwbaarheid Chatgirl

Een probleem dat vele gratis (sex) chatsites hebben, is dat er relatief veel mensen met kwade gedachtes actief zijn. Wees hier dus alert op.

Qua oplichters moet je denken aan dames die je geld vragen voordat er nog iets gebeurd is. Op het forum wordt bijvoorbeeld verteld over dames die met je de auto ingaan, en zodra ze het geld hebben en bij een stoplicht staan, er meteen vandoor gaan.

Chatgirl doet er zelf wel het een en het ander aan om zo veel mogelijk te voorkomen dat je opgelicht wordt. Dat doen ze bijvoorbeeld om je profiel te laten verifiëren door een admin. Oplichters worden ook geblokkeerd op hun IP-adres, en de admins zijn actief aanwezig op het forum.

Verder is de website beveiliging met een SSL verbinding (https) waardoor je gegevens versleuteld worden verstuurd.

Gratis inloggen Chatgirl

Deze sexchat site is gratis in gebruik, maar niet op drukke momenten. Als het te druk wordt op de site, dan is het soms lastig om je aan te melden met een gratis account. Je krijgt dan de melding dat het vol is. Wat je dan wel kan doen, is een betaling uitvoeren om via het VIP membership binnen te komen.

Drukke momenten zijn vaak in het weekend en later op de avond. Op drukke momenten doet Chatgirl ook het een en het ander om ervoor te zorgen dat je toch kan inloggen. Mensen die inactief zijn in de chat, worden na een tijdje uitgelogd. Dat kan ook een reden zijn waarom je zelf uitgelogd bent.

Serieuze relatie?

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is een chatsite als Chatgirl niet helemaal geschikt. Hoewel hier ook wel mensen aanwezig zullen zijn die een vaste relatie willen, zijn die in de grote minderheid.

Kijk vooral eens op andere datingsites als je op zoek bent naar iets serieus. Als je het casual wilt houden, dan kan Chatgirl wel een goede site voor je zijn.

Ervaringen Chatgirl

Lees hieronder de ervaringen van andere leden met Chatgirl, of laat je eigen ervaring achter.

3.5/5 - (2 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


3 gedachten over “Chatgirl”

  1. Profielen worden niet gecontroleerd, je mag er dus beledigende dingen in zetten, in de chat worden berichtjes over drugs niet door gestuurd maar beledigene berichtjes zonder aanleiding wel en een klacht indienen werkt niet. Mijn grenzen waren daar bereikt. Het is een K.U.T site geworden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie