Dating Donderdag Week 11

Het is weer donderdag in week 11, en dat betekent een nieuwe Dating Donderdag. Ook in deze editie komen we weer met een openingszin om te gebruiken, een datingtip, een datinglocatie én een uitgelichte datingsite.

1. Openingszin van de week

Laten we weer beginnen met een openingszin die je kan gebruiken.

We houden het dit keer heel erg simpel: geef de ander gewoon een complimentje. En dat moet dan wel welgemeend zijn. Denk bijvoorbeeld aan iets als:

“Je ogen stralen als een druppel dauw op de mooie zondagochtend.”

Fair enough, klinkt misschien een beetje cliché, maar door een twist te geven aan een hele simpele zin (‘je ogen zijn mooi’), maar je er bijna iets poëtisch van. Ongetwijfeld dat de ander hiervan onder de indruk zal zijn.

2. Datingtip van de week

Als je single bent, en op zoek naar een relatie, dan ben je misschien op meerdere vlakken ‘op zoek’. Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat het op een moment gebeurt waarvan je het eigenlijk niet verwacht.

Als dat zo is, is de datingtip van deze week als volgt:

Zet je ego aan de kant

Als iemand op je af stapt, kan je hem natuurlijk hard negeren. Bijvoorbeeld als je op stap bent met je vrienden. Zij zullen allemaal ook wel een mening hebben over die persoon die op je af stapt. Maar dat doet er eigenlijk niet toe, want die mening is in luttele seconden opgedaan.

Laat je verrassen, en zie wat de gene die op je af stapt te zeggen heeft. Ongeacht van wat je vrienden er in eerste instantie over te melden hebben. Zet je ego aan de kant, en geef je vrienden eens ongelijk.

3. Date locatie van de week

Het zal voor de meeste mensen net iets te veel van het goede zijn om je date meteen mee naar huis te nemen om te koken.

In plaats daarvan, ga op kookles. Op die manier houd je een luchtige sfeer, én een lekkere maaltijd (mag je hopen dan).

Hoewel kooklessen vaak aan de dure kant zijn, kan je via bijvoorbeeld Groupon prima goedkope uitjes vinden hierin.

4. Datingsite van de week

Laten we als laatste weer afsluiten met een datingsite van de week.

Dit keer: EliteDating. Bij EliteDating zijn hoger opgeleiden singles ingeschreven. De datingsite is dan ook bedoeld voor hoger opgeleiden.

Deze datingsite lichten we graag uit, omdat het een datingsite is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De meeste leden op de site zijn 30+, en klaar om te settelen. Daarom is de kans op slagen op deze website ook aanzienlijk hoog.

Je kan je gratis aanmelden via Elitedating.nl.

Dat was het weer voor deze week. Benieuwd naar de andere tips, zie hier de meest recente Dating Donderdag berichten.

4/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie