Valentijn Acties Datingsites 2020

Het is alweer Valentijnsdag! Nouja, bijna dan, en nu het morgen zover is, staan er speciale Valentijnsacties klaar. Zo krijgt iedereen de kans om de liefde (of Valentijn) van z’n leven te vinden! Tijdens Valentijnsdag krijg je wellicht net iets meer het idee dat je single bent en juist om die reden is inschrijven voor een datingsite een heel goed idee. Verschillend per datingsite wordt er een korting of proefperiode gegeven waardoor je niet alleen op Valentijnsdag, maar ook daarna, kan genieten van online daten.

Bekijk hieronder de Valentijnsdeals van de beste datingsites van 2020!

50plusmatch

Aangezien dit een van de beste datingsites is voor 50-plussers, geeft dit vele bezoekers die op zoek zijn naar een serieuze en hechte relatie. Deze week krijg je voor 50plusmatch de mogelijkheid om van alle functies gebruik te maken! De aanbieding loopt van 11-16 februari dus wees er snel bij!

50 Plus Match .nl

Zo krijg je deze Valentijnsdag bij een nieuwe aanmelding een gratis lidmaatschap voor 3 dagen. Verder hoef je je geen zorgen te maken dat je ergens aan vast zit, want wanneer dit abonnement verloopt, word je gewoon gratis lid. Schrijf je hieronder direct gratis in!

Relatieplanet

Relatie Planet .nl

Datingsite Relatieplanet wordt gezien als een van de beste online datingsites van Nederland en doet dan ook graag mee met de datingsite acties. Bij Relatieplanet krijg je tijdens Valentijnsdag 2020 de helft gratis voor alle abonnementen. Je krijgt dus ongeacht het aantal maanden dat je een premium account neemt, 50% korting!

De actie loopt van 8 tot 16 februari dus wees er snel bij en schrijf je direct in via onderstaande knop!

Match4Me

Match4Me .nl

De datingsite voor hoog opgeleide singles! Met een doelgroep die allemaal dezelfde intentie hebben, is Match4Me een van de beste datingsites voor hoger opgeleiden. Met een Valentijnsactie vergelijkbaar met die van 50plusmatch, zit je zeker goed!

De aanbieding loopt onder andere op Valentijnsdag maar verder van 11 tot 16 februari en geeft je bij een nieuwe aanmelding 3 dagen lang een premium membership voor helemaal niks! Zo kan je zonder enkele kosten gebruik maken van alle functies van de website.

Meld je hieronder bij interesse aan!

50liefde

50 Liefde .nl

In de categorie 50plus doet 50liefde het ook enorm goed. Verder kun je op Valentijnsdag extra genieten van de datingsite via onderstaande deal:

50liefde biedt 50plussers 50% korting op een abonnement van 30 dagen. Daardoor betaal je 20 euro voor het betaalde abonnement, in plaats van 40 euro. Deze aanbieding loopt nog door tot eind februari, dus ook na Valentijnsdag kan je nog van dit voordeel gebruik maken!

SeekForSugar

seek for sugar datingsite

Verder mag SeekForSugar zeker niet achterblijven. Ondanks dat het in een andere categorie valt dan bovenstaande datingsites, doen zij toch zeker niet onder aan hun aanbiedingen.

De datingsites voor sugardaddy’s en sugarbaby’s geeft je bij een aanmelding als sugardaddy maar liefst 50% korting tussen 10 en 17 februari! Sugarbabies kunnen zich altijd gratis aanmelden, de nieuwe betalende leden betalen dan:

  • 1 maand: € 24,50
  • 3 maanden: € 67,-
  • 6 maand: € 119,50

Een extra mooi puntje is dat de actie geldt voor zowel nieuwe als huidige leden!

Toch op zoek naar iets anders?

Staat er voor jou boven geen leuke datingsite bij? Dan kan je ook eens gebruik maken van onze vergelijker. Die vind je bijvoorbeeld op de homepage. Daar kan je aangeven waar je naar op zoek bent, en de vergelijker toont je de mogelijkheden.

Ook kan je eens kijken bij onze categorieën. Denk bijvoorbeeld aan de gratis datingsite of dating apps.

Bekijk ook onderstaande datingsites met de beste opties per categorie!

[grid_plus name=”Homepage”]


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie