Lexa aanbieding: 3 dagen gratis

Lexa is een van de populairste datingsites in Nederland. Een account aanmaken op de site is gratis, maar als je van de volledige functionaliteiten gebruik wilt maken, moet je een betaald account nemen.

Gelukkig biedt Lexa om de zoveel tijd diverse kortingen aan. Zo kan je Lexa gratis gebruiken. Op deze pagina vind je meer over de Lexa aanbiedingen.

Lexa 3 dagen gratis

Een aanbieding die Lexa vaak heeft, is het aanbieden van een 3 dagen gratis full membership op de site. Op die manier kan je drie dagen lang genieten van alle functionaliteiten op de datingsite. Ideaal als je op zoek bent naar een datingsite die goed bij je past. Zo kan je zonder zorgen alles van Lexa verkennen.

Met zo’n 3 dagen gratis abonnement kan je vele singles ontmoeten en kijken of de mensen op de site je interesseren.

Helaas is deze aanbieding niet het hele jaar door geldig. Af en toe bepaalt Lexa dat ze de 3 dagen gratis aanbieding weer beschikbaar maken. Wanneer dat is, kan je van te voren helaas niet bepalen.

Mocht je willen zien of ze nu een actie hebben, dan kan je op onderstaande button klikken om te kijken of Lexa zoiets aanbiedt.

Helaas weten wij ook niet wanneer Lexa deze 3 dagen gratis aanbieding aanbiedt. Het enige wat je dus kan doen is Lexa bezoeken en zien of ze iets met de actie doen, of dat je misschien moet wachten.

Voorwaarden

Uiteraard zijn aan zo’n actie diverse voorwaarden verbonden. De belangrijkste voorwaarde is dat de actie alleen geldt voor nieuwe leden. Heb je al een bestaand profiel op Lexa, dan kan je geen gebruik maken van deze actie.

Dit doen ze natuurlijk om nieuwe leden te werven voor de site. Mocht je al een account hebben, dan ben je al bekend met de datingsite, en hoef je niet verder overgehaald te worden om een een account aan te maken.

Heb je onlangs een account aangemaakt, dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Lexa. Zij kunnen bepalen of je dan toch niet wel recht hebt op een 3 dagen gratis abonnement.

Wat als de 3 dagen voorbij zijn?

Na de 3 dagen van je gratis full membership account, wordt je account automatisch weer overgezet naar een gratis account. Je zit dus helemaal nergens aan vast.

Hierdoor kan je helaas niet meer van alle functionaliteiten op de site gebruik maken. Mocht je dat wel weer willen, dan dien je een abonnement te kopen. Dit keer is die niet gratis.

Daarvoor betaal je de volgende kosten:

  • 1 maand: 24,99 euro per maand
  • 3 maanden: 16,99 euro per maand
  • 6 maanden: 9,99 euro per maand

Hoe langer het abonnement, hoe goedkoper het dus wordt. Uiteraard ben je ook gewoon vrij om een gratis account te houden. Bezoek Lexa.nl voor het aanmaken van je account.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


3 gedachten over “Lexa aanbieding: 3 dagen gratis”

Plaats een reactie