Beste Vreemdgaan Apps

Niet elke dating app is geschikt voor vreemdgaan. Mocht je het besluit genomen hebben om gebruik te willen maken van zo’n app als je in een relatie zit, dan kan je niet zomaar overal makkelijk terecht. Niet alle apps zijn ervoor gemaakt om vreemd te gaan.

Uiteindelijk gaan zo’n 40-50% van de stellen een keertje vreemd, en is er dus een redelijke markt voor vreemdgaan sites en apps.

In dit artikel vind je de beste vreemdgaan apps, waar je dus discreet kan daten, om zo de kans klein te houden dat je betrapt wordt. Dus ben je op zoek naar een affaire, neem dan eens een kijkje bij onderstaande apps.

1. Victoria Milan – beste app voor vreemdgaan

Victoria Milan .nl

Heb je het over discreet vreemdgaan, dan kom je al snel uit bij Victoria Milan. Het was een van de eerste sites die zich op dit segment focust en behoort daarmee ook tot de grootste en populairste in Nederland.

Victoria Milan is niet alleen actief in Nederland, maar ook buiten Nederland kan je profielen vinden. Verder is het heel goed mogelijk om discreet te zijn op deze site. Zo kan je een neppe naam opgeven, zie je nooit iets van Victoria Milan terug op eventuele afschrijvingen en is er een paniekknop om alles meteen af te sluiten.

Je kan de app op iOS downloaden. De Android app is er alleen voor Amerikanen. Nederlanders met Android kunnen in plaats daarvan ook gebruik maken van de mobiele site.

Gratis aanmelden via VictoriaMilan.nl.

2. Second Love – beste app voor affaires

Second Love .nl

Second Love is een andere gevestigde naam in het Nederlandse dating app circuit voor vreemdgaan en affaires. Via Second Love kan je afspreken met andere leden, maar ook simpelweg flirten via de website is wat veel leden doen. Second Love vindt dat flirten niet alleen voor singles is, maar ook als je in een relatie zit je dat nog prima zou moeten kunnen doen.

Ook bij Second Love kan je discreet en anoniem een profiel aanmaken. Zo hoef je bijvoorbeeld geen profielfoto te uploaden.

Gratis inschrijven via SecondLove.nl.

3. Novamora – voor een pittig avontuur

Nova Mora .nl

Waar de eerder genoemde datingsites vooral op affaires en vreemdgaan gericht zijn, is Novamora een site voor iedereen die op zoek is naar een pittige date. Of dat nou sexdating, flirten of gewoon een date is, dat maakt niet echt uit.

Ben je op zoek naar spannende gesprekken met andere leden, dan kan je heel goed terecht bij Novamora. Novamora is uitermate geschikt voor directe en discrete contacten, romantische contacten zal je hier in mindere mate vinden.

Aanmelden kan gratis via Novamora.nl.

4. Ondeugend Daten – voor een spannende date

Ondeugend Daten .nl

Net als Novamora, kan je ook op Ondeugend Daten een spannende date vinden. Op deze site vind je mensen in een relatie die vreemd willen gaan, maar een overgroot deel is ook single en op zoek naar een ondeugende date.

Het verschil met Novamora zit hem dat Ondeugend Daten net wat meer seksueel gericht is. Ben je dus op zoek naar zo’n date, dan kan je daar prima terecht.

Account aanmaken kan gratis op Ondeugend-Daten.nl.

5. Ashley Madison – vreemdgaan app uit Amerika

Ashley Madison .nl

Ashley Madison is vervolgens weer een datingsite (met dating app) die puur over het hebben van een affaire gaat. De slogan van de site luidt ‘Life is short, have an affair’. Duidelijker kan haast niet.

Ashley Madison is vooral interessant als je op zoek bent naar een vreemdgaan app als je veel reist. Door de vele leden over de hele wereld, en de functies om met leden te chatten op basis van je toekomstige locatie, kan je een affaire over de hele wereld vinden.

Ook bij Ashley Madison kan je gratis een account aanmaken om met de site en app kennis te maken.

Aanmelden kan gratis via AshleyMadison.com.

6. Secret Rooms – helpt bij het vinden van de juiste plek

secretrooms website

De vreemdgaan app van Secret Rooms is niet zozeer om een persoon te vinden, maar om een locatie te vinden. Mocht je iemand hebben gevonden waarmee je vreemd wilt gaan via een van de eerder genoemde platformen, dan kan het lastig zijn om een locatie te vinden om dat te doen.

Met Secret Rooms heb je daarvoor een goede oplossing. Daarmee kan je per uur een kamer of woning huren. Zo kan je je affaires op een andere plek hebben, misschien wel in een buurt waar niemand je kent.

Bekijk het aanbod op SecretRooms.nl.

7. Relatieplanet – ook voor vreemdgaan

Relatie Planet .nl

Als je denkt aan Relatieplanet, dan komt waarschijnlijk niet als eerste vreemdgaan in je op. Sites zoals deze hebben immers een focus op singles.

Toch zie je voldoende reacties van andere leden dat ze ook leden vinden met andere intenties. Bijvoorbeeld vreemdgaan.

Of dit dan een juiste app is om vreemd te gaan, moet je jezelf wel even afvragen. Het feit dat er (negatieve) reacties hierop zijn, kan ook wel zeggen dat het juist niet geschikt is. Aan de andere kant, positieve reacties over een vreemdgaan platform zal je ook niet zo snel vinden.

Bekijk gratis via Relatieplanet.nl.

8. Lexa – voldoende leden te vinden

Lexa .nl

Een andere datingsite die je niet zo snel in dit rijtje zou verwachten, is Lexa. Eigenlijk kan je hiervoor ook dezelfde redenatie gebruiken als bij Relatieplanet. Dat geldt natuurlijk voor vrijwel elke datingsite, maar toch hebben we gekozen op Lexa op te nemen in dit rijtje.

Dat komt omdat Lexa helpt in eerste instantie vooral met het vinden van een date, en niet per se een relatie zoals een site als Relatieplanet dat doet. Verder is Lexa waarschijnlijk het grootste dating platform van Nederland, en dus ook erg interessant om eens op te kijken.

Met zo’n site is het vaak wel lastiger om discreet en anoniem te blijven, denk daar goed aan.

Gratis proberen via Lexa.nl.

9. Mysecretdate – spannende manier voor vreemdgaan

Je kan bij Mysecretdate terecht als je op zoek bent naar een spannend avontuur. De site is geschikt voor singles en mensen in een relatie. Zoals ze zelf zeggen, ‘jouw droom wordt werkelijkheid.’ Dat belooft wat.

Een erg interessante site als je op zoek bent naar snel contact met andere leden die ook op zoek zijn naar een spannende date.

Gratis aanmelden op Mysecretdate.nl.

10. Happn – geschikt voor sex

Dan zijn we aangekomen bij de pure dating apps. Een app als Happn heeft geen site waarop je kan daten, maar daar draait het vooral om de app.

Happn is een app die veelal gebruikt wordt om een seksdate te vinden. Als dat je doel is met vreemdgaan, dan kan je het natuurlijk ook gebruiken voor een affaire.

Wees je er wel van bewust hoe Happn werkt. Het werkt namelijk op je locatie, en met de mensen die je tegen bent gekomen (in een straal van 250 meter). Het kan dus heel goed zijn dat je bekende in deze app tegenkomt, wat je misschien niet wilt.

11. Tinder – ook als vreemdgaan app

Ook Tinder is een dating app die regelmatig gebruikt wordt als app voor vreemdgaan. Misschien heb het wel een horen voorbijkomen, dat je hoorde dat iemand in een relatie op Tinder zit.

Komt best wel vaak voor. Vaak wordt het afgedaan alsof iemand de app nooit van zijn telefoon had verwijderd. Maar misschien was het wel gewoon om vreemd te gaan.

Dat is wel een groot nadeel van Tinder, je komt er ook heel makkelijk bekenden op tegen. En zij jouw dus ook. Discreet vreemdgaan via de dating app Tinder is daarom een stuk lastiger.

12. Badoo – beste voor een slippertje

Badoo .nl

Misschien is Badoo van de laatste drie genoemde pure dating apps wel de beste optie. Hoewel het erg veel leden heeft wereldwijd (zie ook bovenstaande screenshot), geniet het niet de bekendheid van Tinder of de wel erg locatiegebondenheid van Happn.

Wel is het zo dat je op Badoo ook niet heel makkelijk discreet kan zijn. Iets wat je waarschijnlijk wel wilt. Daarom staat ook Badoo toch wel laag op de lijst.

Hoe is de lijst voor beste vreemdgaan apps bepaald?

Het team van Datingsitekeuze.nl heeft onderzoek gedaan naar de mogelijke dating apps om vreemd te gaan, en is tot de conclusie gekomen dat dit de lijst is met apps waarmee je de meeste kans hebt om succesvol vreemd te gaan.

Dat is gebaseerd op de aard van de app (bijvoorbeeld of het voor vreemdgaan is), de populariteit van de app en hoe makkelijk ze werken op je telefoon.

In de toekomst kan het zijn dat de lijst veranderd. Bijvoorbeeld door toevoegingen of wijzigingen in de lijst. Mocht je zelf een toevoeging hebben, laat dat gerust weten.

Tips om vreemd te gaan

Vreemdgaan doe je niet zomaar. Daar komt nog best wel wat bij kijken. Daarom hier nog een paar tips om succesvol vreemd te gaan.

Zorg dat je anoniem kan daten

Discretie is zeer gewenst bij het vreemdgaan. Want je wilt waarschijnlijk niet dat je partner er achter komt.

Verder is het van belang dat de buitenwereld er niks van te weten komt, en dat je op die manier bijvoorbeeld ook niet afgeperst kan worden door iemand.

Het is daarbij van belang dat je een discreet profiel aanmaakt. Niet zomaar je foto’s aan alles en iedereen laten zien. Ook is het verstanding om te checken hoe betalingen worden gedaan, mocht je besluiten te willen betalen voor een datingsite.

In dit artikel lees je meer over anoniem daten.

Houd contact via de dating app

Een andere tip is om contact te blijven houden met de andere leden via het platform waarop je ze hebt ontmoet. Geef dus niet zomaar je nummer of e-mailadres weg.

Als je dat wel doet, vergroot je namelijk de kans dat je partner er achter komt.

Via de dating apps kan je vaak gewoon chatten via de chatfunctie van de app zelf. Geen enkel probleem dus. Zorg er trouwens ook voor dat je notificaties van de vreemdgaan app niet zichtbaar zijn. Het is zonde als je partner de notificaties ziet, en weet wat er aan de hand is.

Afspreken op een veilige locatie

Mocht je besluiten om af te spreken met een ander lid van een vreemdgaan app, dan doe je er goed aan om dit op een veilige locatie te doen.

Zorg ervoor dat dit een locatie is waar je geen andere bekenden tegen kan komen, en waar je je gang kan gaan. Een mogelijkheid daarvoor is bijvoorbeeld SecretRooms.nl, die ook al eerder aan bod is gekomen in de lijst met de beste vreemdgaan apps.

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie