Registreer nu gratis!

Pepper Datingsite Review

Vind ook je grote liefde op Pepper! Dit is niet zomaar een datingsite, het is één van de beste in zijn soort. De reden hiervoor is dat de datingsite ervoor zorgt dat online daten voor iedereen leuk blijft. Ze zijn erg betrouwbaar en de profielen op Pepper zijn allemaal echt. Kortom, als je twijfelt om online daten uit te proberen, begin dan bij Pepper!

Deze datingsite heeft naast het voorzien van match-making ook heel veel andere voordelen. Zo kan je informatie opvragen over vanalles. Neem een kijkje bij hun datingtips of bij inspiratiebronnen voor een perfecte date. Je kunt ook gebruiken van hun speciale dating app. Pepper heeft het allemaal, meld je snel aan!

Waarom Pepper?

Alle artikelen op de datingsite zijn geschreven door experts, hierdoor zal je nooit verkeerd geïnformeerd worden. Moet je nagaan: eindelijk een afspraak met diegene waarmee je al zó lang aan het chatten bent, neem je jouw ware liefde mee naar de verkeerde date! Om dit te voorkomen helpt Pepper al hun leden op weg, zo kan je zonder zorgen op date. Ook als online dating je toch ineens weer net een beetje te veel wordt, surf dan naar het Pepper nieuws. Hier krijg je informatie over voordelen van single zijn of tips om een goede eerste indruk te maken.

Verder heeft Pepper, in tegenstelling tot andere datingsites, complete focus op het beeld van de persoon. Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Met deze manier van werken biedt Pepper hun leden de kans zichzelf van alle kanten te laten zien. Hier haal jezelf veel voordeel uit, ook omdat je onbewust andere singles leert kennen. Met deze aanpak kom je niet voor verrassingen te staan en is het makkelijker om je date goed voor te bereiden. Wees niet bang dat je match nep is, alle aangemelde profielen worden dagelijks gekeurd op echtheid.

Wacht niet langer en meld je gelijk aan!

Functionaliteiten Pepper

De datingsite snapt dus erg goed hoe je een profiel centraal stelt. De focus ligt op jou, niet op andere onnodige informatie op de website. De stijl die hiervoor gebruikt wordt is het collage, dit is de grootste blikvanger op je profiel. De bezoeker van je profiel ziet gelijk in één overzicht wat jouw interesses zijn en hoe je eruit ziet, zo weet een single gelijk wanneer de ware is gevonden. Kijk verder voor meer informatie over je persoonlijke collage!

Profiel

Op jouw persoonlijke profiel staan natuurlijk standaard gegevens zoals naam, leeftijd en levensloop. Ook kan je aangeven wat je perfecte match is en wat je zoekt in de ware liefde. Toch is dit niet alles, zeker niet als je je aanmeldt bij Pepper. Je kan je eigen collage zo aanvullen dat het jou helemaal samenvat. Denk hierbij aan foto’s of filmpjes van je favoriete eten of vakantiebestemming. Ook zou je je lievelingsmuziek kunnen toevoegen aan je profiel of je interesses erbij zetten. Door je collage voortdurend te vernieuwen krijgen andere singles in één oogopslag te zien wie jij bent en waar jij je mee bezig houdt.

Heb jij je profiel al helemaal op en top gemaakt? Dan zal het vast niet lang duren voordat je een match hebt. Maar hoe gaat dat verder? Neem een kijkje bij de datingtips, speciaal samengesteld door deskundigen of gebruik de interview optie. De reden voor deze mogelijkheid is omdat iets over jezelf vertellen niet altijd vanzelf gaat. Door de uitdagende vragen van Pepper te beantwoorden, leren jouw matches jou net wat beter kennen. Zo’n origineel antwoord moedigt jou en je match aan het gesprek voort te zetten, eventueel met andere leuke vragen.

Pepper matches

Met zo’n goede voorbereiding kan het haast niet meer mis gaan. Je bent al goed op weg om de ware te vinden. Als je naar je eigen Pepper profiel gaat heb je een optie om jouw matches te bekijken en verder singles aanbevolen te krijgen. Als hier iemand bij zit die voldoet aan je eisen, laat dan gelijk een ‘ik-vind-je-leuk’ achter op het profiel van diegene. Je kan kiezen om hun foto te liken of gelijk een berichtje achter te laten. Als je nog twijfelt, laat het profiel dan nog even staan of haal het gelijk weg. Pepper is dagelijks op zoek naar nieuwe matches voor jou!

Vervolgens, om je profiel nog completer te maken, heeft Pepper een persoonlijkheidstest ontworpen. Dit is als het ware een soort robot waarmee al je interessante informatie wordt verzameld. Zo kan het niet anders dan dat je een (bijna) perfecte match vindt. De persoonlijkheidstest onderzoekt letterlijk je mening over cultuur, politiek, familie en dergelijke beelden. Na het afronden van de test stelt de Pepper robot een kort verhaaltje op vanuit jouw antwoorden. Deze beschrijving kan je zelf nog iets aanpassen zodat je zelf bepaalt wat er onder jouw profiel komt te staan.

Een laatste interessante optie is de zogenaamde fotomix, deze komt van pas bij het chatten. Wanneer je namelijk met iemand chat worden van beiden profielen foto’s naar de chat geladen. Na het bekijken van bijvoorbeeld iemands vakantieleven of lievelingseten is het makkelijker om een nieuw onderwerp te beginnen. Verder voorkom je stiltes en kan je je ook voorbereiden op een echte afspraak. Online daten is nog maar het begin, maar een goed begin is wel het halve werk!

Pepper abonnement kosten

Ook bij deze datingsite is het mogelijk om te beginnen met een gratis profiel. Bedenk wel dat dit niet vanzelfsprekend is, niet alle datingsites ondersteunen deze optie. Met een gratis account kan je alsnog na inloggen de foto’s en interesses op je profiel aanpassen, ook kan je je matches bekijken en zoeken naar andere singles. Als je twijfelt om bij Pepper te gaan is dit een goede optie om mee te beginnen, probeer het nu!

Mocht een gratis Pepper profiel je toch nog te veel beperken tijdens het online daten. Stap dan over naar een full membership, inloggen met zo’n betaald lidmaatschap geeft je aanzienlijk meer opties. Het premium account verschilt per periode dat je het abonnement afsluit, de reguliere prijzen zijn als onderstaand. De korting loopt op wanneer je voor langere tijd aanmeldt:

 • 1 maand: 25,00 euro per maand
 • 3 maanden: 15,00 euro per maand
 • 6 maanden: 9,95 euro per maand
 • 12 maanden: 8,50 euro per maand

Deze geven je meerdere extra’s bovenop het gratis lidmaatschap. Een gratis profiel geeft namelijk ondersteuning voor matches ontvangen en zoeken, liken van profielen en je eigen profiel updaten. Een full membership heeft al deze functies maar biedt je verder ook nog de mogelijkheid om te chatten, een contactlijst samenstellen, zien wie jouw profiel heeft bezocht en het lezen van ontvangen berichten. De optie om te betalen kan zowel via de website als via de Pepper app.

Pepper deals

Van tijd tot tijd kan je gebruik maken van speciale acties van Pepper. Dit kunnen deals zijn zoals gratis reageren, verdubbeling van abonnement of tijdelijke toegang tot nieuwe datingtips. Houd voor alle deals het Pepper Magazine in de gaten!

Pepper ervaringen

Kijk voor ervaringen van voorgaande Pepper leden naar de reviews hieronder:

3.9/5 - (20 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


2 gedachten over “Pepper”

  • Beste A Ebbinge,

   Wanneer je een abonnement bij Pepper afneemt, krijg je daarmee ook een herroepingsrecht.
   Hiermee kan je binnen 14 dagen, zonder een reden te geven, je abonnement kosteloos annuleren en geld terug krijgen.

   Ook met een Full Membership kan je zomaar je abonnement stopzetten, of zelfs je gehele profiel verwijderen.
   Als je al hebt betaald en over de herroepingstermijn heen bent, kan je ook kiezen om je profiel te behouden en de automatische verlenging uit te zetten.

   Hopende je vraag beantwoord te hebben,
   Yara

   Beantwoorden

Plaats een reactie